Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci elhízott nőt könnyebb találni mint vékonyat, átlagosat? Egy vékony nőnek magassabbak az igényei?
Ez pontosan így van. Ráadásul (szerintem) több duci nő van, mint vékony.
És sokszor egy arányos telt alkattal, szép pofival még csinosabbak is, mint egy vékony, mellettlen, lófejű csaj.
Vékony vagyok de sose voltak extra elvárásaim. A párom átlagos testalkatú, sokat eszik, de nem hízik el. Sose néztem ki mennyit eszik. Nem is értem ezt a kérdést sem.
Ja, és nem eszek sokat. :) Ennyi előnyünk van. De fordítva mi, azt nem tudom.
Nehogy azt hidd, hogy egy ducinak nincsennek/kevesebbek az elvárásai.
Van egy kb 165 cm magas, 110-120 kilós nő ismerősöm.
Csak vékony, jóképű pasijai voltak eddig. A pasik oda vannak érte, van miből válogatnia.
Lassan a ducik jobbat akarnak, mint a vékonyak.
#1 nekem pont bejön a lófej és a kis mell, ne írd le őket :D
20/F
Kérdés, hogy mit értünk átlagos vékony alatt. Sztem ha nem kifejezett szépséget (sok olyanba belefutottam, akiről kiderül, hogy az átlagos alatt azt érti, hogy szép, kifejezetten ápolt, csinos, csak nem Zimány Linda meg plázacica), akkor nincs aközött különbség, hogy a vékony és a kövérebb mit szeretne. Max. van egy-két extra önbizalomhiányos kövér, aki már mindenkire ráakaszkodna.
Én is kövér vagyok, de akárkivel nem jöttem volna össze. Az más kérdés, hogy nincs egy médiaideál jellegű ízlésem, de mondjuk ha Quasimodo jött volna oda udvarolni, akkor neki nemet mondtam volna. De hogy ne csak a külsőről beszéljek, a belsőre vonatkozó igényeimből nem voltam képes leadni. Nem hiszem, hogy azért, mert túlsúlyos vagyok, csak vmi tróger, tanulatlan, bunkó, rosszindulatú, piás, beképzelt tuskót érdemelnék meg :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!