Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiúk, rakok képet két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiúk, rakok képet két megegyező korosztályú de egész más külsejű külföldi híres nőről, melyik tetszik nektek jobban?

Figyelt kérdés

1:

[link]

2:

[link]

2016. ápr. 2. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A második típus jön be (tehát magasabb, kissé erősebb testalkat (nem kövér!), sötét haj).

24

2016. ápr. 3. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:

az elsőt választom 25F

a második olyan, mintha valami gyúrós lenne

2016. ápr. 3. 11:24
 13/17 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, külön azoknak akik véleményt is mondtak, mindenkinek ment a zöld új és várom sok szeretettel a többi választ.

Utolsó, igen a lényeg az hogy az egyikük egy törékeny alacsony vékony porcelánbaba, a másik meg egy magas izmos amazon, és szerintem arcra is passzolnak ezekhez az imidzsekhez.

2016. ápr. 3. 11:27
 14/17 A kérdező kommentje:
-új + ujj bocsánat ^^
2016. ápr. 3. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:

1. Lány

A második nem az én világom egyrészt másrészt olyan férfias hatása van. Meg szerintem mű melle is... De miért is vagy ilyenre kíváncsi? Az 1. lány hasonlít alkatban rád és kíváncsi vagy az itt jelenlévőknek melyik jön be?

2016. ápr. 3. 12:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen az egyikre nagyon hasonlítok, de nem mondom meg melyikre, mert akkor sokan kedvesek lesznek biztosan :D

Egyébként a nőiesség 2 véglete is szerintem, azért is érdekes.

2016. ápr. 3. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Az 1. arcra nem jön be,qrvás a második pedig szerintem nyomokban mogyorót tartalmaz.
2016. ápr. 3. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!