Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok hátránnyal indul az a fiú, akinek a testén több anyajegy is van?
Figyelt kérdés
Nem óriási méretűek, viszont sok. Van pár az arcomon és a hátamon is, szinte minden porcikámon előfordulnak. Emiatt visszautasítanátok? 23/f2016. márc. 29. 16:14
11/16 anonim válasza:
Nekem is van anyajegyem, másokon sokszor észre sem veszem, ha nem ilyen bazi nagy vagy fura alakú példányok, pont azért, mert már megszoktam magamon (arcomon is van 2-3 db, hátamon, karomon, tenyeremen is előfordulnak). Párom is anyajegyes.
12/16 anonim válasza:
Nekem az arcomon volt 2, az egyik elég kicsi volt, de a másik elég nagy. Kiskorom óta gyűlöltem, mert az arcom közepén volt, plusz barátnőmön is éreztem, hogy jobban örülne, ha nem lenne ott, bár sosem mondta, elfogadta, hogy ott van. De önként elmentem sebészetre, ahol mindkettőt eltávolították. Nem bántam meg. :)
Számomra amúgy nem hátrány, ha egy nő testén van néhány. Csak tényleg ne legyen szőrös. :)
29F
13/16 anonim válasza:
Nem hátrány. A páromnak is van kettő a farkán, egyáltalán nem zavar. Mellesleg nekem meg sokkal rosszabb helyen van. :D
15/16 anonim válasza:
Rajtam is sok van, nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!