Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon jól kinéző, igazán szép nőkhöz, lányokhoz szól a kérdésem. Valóban érdemes hozzátok közeledni átlagos férfiként?
Kissé zavarba ejtő még így anonim módon is a nagyon jól kinéző nők kategóriájába beállni, vannak akiknek ez a véleményük, de én nem mernék kimondani magamról.
Érdemes szerintem. Látom alkalmakkor, hogy figyel engem egy srác, hogy elkapja a tekintetét, mikor odanézek stb. Volt, hogy nagyon vártam már, hogy leszólítson, semmi extra nem vol a srácban, valami mégis megfogott. Nem jönnek oda. Egyszer történt meg, hogy valaki megérintette a vállamat és zavartan elkezdte mondani, hogy neharagudjak stb.. Ámultam, hogy valaki leszólított. Sajnos pár randi után elváltak útjaink, de hát ez nyilvánvalóan benne volt a pakliban :)
15-ös
Én nem vagyok egy matyóhímzés, viszont ha oda kell menni egy lányhoz, eszembe nem jutna, hogy más srácok is vannak még a látómezőben. Nálam evidens, hogy ez egy kétszereplős játék lesz és próbálom a saját erényeimet közvetve elé tárni, nem pedig védekezni, versenyezni.
Sztem a humor lendít a legtöbbet, bár a magasságon max egy Bödőcsi magasságokban repkedő performansz tud segíteni. A lényeg, hogy ne gondolj a konkurenciára, aggódjanak inkább ők miattad ;)
Szerintem hülyeség ez az "esélytelen vagy ha nézel ki jobban a lánynál" dolog. Én szép lánynak tartom magam, persze nem vagyok egy 10/10es, de nem hiszem bármi gond lenne a külsőmmel.
Ha így nézzük, azok a fiúk akikkel kialalkult valami vagy csak nagyon tetszettek, egyikük sem volt olyan jó pasi (mások szerint), mégis megfogott bennük valami. Tehát tisztában kell lenni vele, hogy nem minden a külső, "átlagos" férfiként is simán lehet valaki sikeres egy "igazán szép nőnél", mert egyrészt ez relatív, másrészt az, hogy valaki szimpatikus-e, nagyon sok más tényezőn is múlik. :)
Én sokat gondolkozom ezen a dolgon, amit felvetettél Kérdező.
Mivel Budapestre járok dolgozni, nap, mint nap látok egy csomó lányt, aki tetszik.
Mindig eljátszom a gondolattal, hogy meg kellene szólítani őket, aztán lebeszélem magamat róla.
Egy szép nőt megszólítani különösen merész vállalkozásnak tekintek. Általában van pasijuk, és JÓ PASIJUK van, szóval mindig parkoló pályára teszem a megszólítás dolgot.
28/F
Virágésbence!
Tegyük fel, hogy te tényleg olyan vagy amit leirtál, de ez csak 1 lány a 10ből. Többiek nem veszik emberszámba aki normálisan közeledik feléjük, és ezzel nem azt mondom hogy tátsa ki a száját midnen csávónak aki le akarja smárolni, de egy kis beszélgetés nem esne senki nehezére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!