Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem az egyik társkeresőn egy helyes nőt aki külsőre nekem bejön.Az egész ott kezdődőtt,hogy ő jelölt engem be(kedvencnek).Rá írtam,hogy szívesen megismerném és elkezdődött egy beszélgetés közöttünk.Nagyon simpatikus volt amit írt magáról és pár nap chatelés után megkérdeztem,hogy mit gondol rólam.Ő azt írta,hogy így látatlanba én is szimpatikus vagyok neki de találkoznunk kellene!Megkérdeztem hol és mikor?Na eddig tartott a levelezésünk!Napok óta nem válaszolt,és most nem tudom írjak e rá vagy még várjak de sürgetni sem akarom!Szetintetek ha írjak akkor mit?
2016. márc. 28. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj rá még egyszer és ha nem válaszol, akkor felejtsd el!
2016. márc. 28. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
ismerős a szitú!Azt a csajt el felejteheted. Társkeresőn nagyon nehéz ismerkedni.Az a gond sok nő azt se tudja hogy mit akar.Sok mindent nem tudsz tenni.Ha türelmes leszel talán lesz szerencséd.Én személy szerint töröltem magamat a társkeresős oldalakról csak idő pocsékolás.
2016. márc. 28. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hiányoznak a beszélgetéseink.Talán történt valami ami miatt nem tudtál írni az utóbbi napokban?

A találkozást későbbre is halaszthatjuk,nem ismerjük még egymást annyira jól.

Szeretek veled beszélgetni,örülnék ha folytathatnánk az ismerkedést.:)

2016. márc. 28. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt elrontottad..vagyis én nem ismerem a női "szótárt", de lehet, hogy amikor feldobta,hogy találkoznotok kellene, azt várta hogy te majd átveszed az irányítást,valahogy így:

-Látatlanban nagyon szimpatikus vagy, de találkoznunk kellene

-Mondjuk holnap este nyolckor, az xy helyen?

Tényleg nem tudom, hogy ekkor mi lett volna a reakció( lehet hogy offolt volna), de azt tudom hogy vannak olyan nők,főleg társkeresőkön akik ilyen "trükkökkel" állapítják meg hogy milyen típus vagy (irányító,alárendelt,stb..).. lehet hogy a kèped alapján tetszettél neki, de nem mentél át a "tesztjén"..a nőknél az igen jelenthet igent,és nemet is(fordítva is igaz),ès neked az adott kontextusban el kell tudni dönteni,hogy most éppen mi van..

De, azért reménykedhetsz, végül is nem biztos hogy igazam van..

2016. márc. 28. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet megijedt, nem gondolta volna, hogy ennyire felkeltette az érdeklődésed.. lehet, hogy még magában sem bízik. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, én is próbálkoznék még egyszer, aztán ha nem nyit, hagynám, elvégre mindenhez 2 ember kell, nem? :)

23N

2016. márc. 28. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!