Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kettős mérce van a nők részéről, ha előnyös és sok nőnek bejövő külsővel megáldott férfivel van dolga illetve ha nem?
Úgy veszem észre, hogy az anyagiak csak akkor fontosak, ha a férfi nem egy Adonisz, maradjunk ennyiben. Ha a pasi jóképű és mondjuk még sportos is, akkor a legtöbb nőnek úgy látom, hogy elég annyi, hogy ne legyen halál fogyatékos a párja. Tehát tisztában legyen vele, hogy nem a trabant kombi a legjobb autó a világon és lehetne nagyobb karrierje is mint a közmunkás program, de végülis elfogadja, hogy ha a párja csak ilyen anyagi javakkal rendelkezik, feltéve ha tényleg jóképű.
Ugyanakkor, ez az anyagiak mizéria sokkal hatványozottabb ha a férfi külseje előnytelen. Akkor meg már mindkét fél túlságosan belemagyarázza a dolgokba, hogy azért nem megy nekik a párkapcsolat, az ismerkedés az ellenkező nemmel és a "siker". mert nem gazdagok. Tehát, arra akarok utalni, hogy még egy kocsmában sem mondhatsz olyat, hogy azért nem kellek a nőknek mert egy csúnya szarember vagyok, mert ezzel a szöveggel ott is kinevetnek. Kell valami társadalmilag elfogadhatóbb indok, amivel megmagyarázza az ember a kudarcát, és ezek az anyagiak. A nők is fel tudják ezt fújni, de általában az hiszti.
Nektek mi a véleményetek?
Nézd, csak a saját tapasztalatomat írom le.
Volt párom alacsony, egyáltalán nem sportos alkat, inkább vékonyka, arcra olyan átlagos. Minimálbérből él, de abból is alig.
Mégis ahogy szakítottunk, úgy meglepték a nők, mint a legyek. Mondjuk még a szakításunk előtt is sokan ajánlkoztak neki, pedig volt egy időszaka, amikor jó kis pocakot is eresztett.
Mondjuk ő elég nagy dumás, lehet ez a titka.
Üdv a csirkeólban.
Bár szerintem fordítva is igaz. A nő vagy legyen bombázó, akkor lehet kicsit plázamaca, vagy süsüke. Ha meg rondácska, azért tudja elvinni a gentlement nyaralni és vagy ne merjen az ágyban nemet mondani, ha a fejére akarnak fosni. Ha meg kövér... akkor menten lője fejbe magát, hogy ne zavarja a kilátást. Vica-verza ez a dolog :(
Pedig tényleg így látom. A csúnya férfi még ha a szexben sem jó, a nő elégedetlen mert nem tudja kielégíteni, nem jó a szex, akkor még azt is azzal magyarázzák, hogy azért mert nem kőgazdagok.
Azért ennyire nem fekete/ fehér a világ.
Első gondolatom: az a nő aki így választ párt: sekélyes és ostoba. Az OKOS nő nem ezen kritériumok szerint válogat / választ. Ugyanis az okos és talpraesett nő tudja, hogy ha nem is 90/60/90-es plázamacska akkor is van bőven esélye labdába rúgni a férfiaknál, mert szerencsére egyéb más tulajdonságok is számítanak. Pl. kisugárzás, humor, intelligencia!!!! :) Bár tudom, ez keveseknek mond bármit is.
Részemről az a szitu, hogy bármilyen adonisz lehet a pali, ha éppen csak le tudja írni a nevét és tud a napszaknak megfelelően köszönni, akkor egy lapra nem vagyok hajlandó írni vele a nevemet. Mert ennél nekem több kell egy működő párkapcsolathoz mint szép külső. És mert vannak igényeim, elvárásaim. És ha már ezt megemlítettem és valaki belém állna : igen, én is teszek le valamit az asztalra, nem csak süketelek bele a nagyvilágba :)
Nyilván rengeteget számít a külső, és igen az anyagiak is. Hiszen abból élünk, és ilyen világban élünk. Aki azt mondja ez kicsit sem számít az hazudik :)
A legtöbb (intelligens) ember szerencsére nem bankszámlakivonat után választ párt.
28/N
Az OKOS nő kihalófélben van, kapcsolatban találhatóak meg leginkább, egyedülálló párkapcsolati státuszban pedig mintha tűt keresnél a szénakazalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!