Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ex húgára ráhajtani gáz dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex húgára ráhajtani gáz dolog?

Figyelt kérdés

4 éve szakítottam exemmel, mostanában elkezdtem a húgával dumálgatni eddig nem is foglalkoztam vele, csak most vettem észre h mennyire aranyos nőcske :D

Nagyon gáz dolog ez?

Igazából jó kapcsolat maradt meg exemmel is meg a szülőkkel is így közel 4 év elteltével.

A lelkiismeretem szólal meg leginkább h ez nem helyes...

én 27 vagyok ő 22

2016. márc. 22. 17:23
1 2
 11/15 ~OnLány~ ***** válasza:
56%

Ha lenne húgom és tegyük fel,hogy egy exem,akivel 4 éves kapcsolatom volt(ami nem 4 hónap,így ez azért más) kikezdene vele,nekem rosszul esne.

Nem gáz,csak egyszerűen fura helyzet lenne és bántana is talán.

Szóval nem ellenzem az elképzelésed,de gondolj bele,hogy neki is vannak érzései,azért évekig voltatok együtt,nem csak egy múló kaland voltatok egymásnak.

De ahogy gondolod.

2016. márc. 22. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Gáz, igen.. A környezetemben volt példa erre de az megbocsájtható volt mert kur.va volt az illető és csak megveregették egymás vállát hogy jol tetted hogy te is szétaláztad....:)

De, nekem nővérem van, volt hogy egy alkalmi barátja, rám hajtott.. én elküldtem mondván hajtott nővéremre de az elküldte engem hagyjon.. Aztán az akkori barátom közölte hogy sikeresen járt el éppen, tesom csak komoly kapcsolatra nem akarta a gyereket:D

2016. márc. 22. 18:12
 13/15 A kérdező kommentje:

nem 4 évig voltunk együtt 2 évet,

4 éve szakítottunk...

de igazad van, szóval biztos lenne mindig egy alap feszült hangulat és azt sem szeretném h a húgával rossz viszonyban legyen...

Csak maga a személyisége megtetszett, mert ugye soha nem foglalkoztam vele mostanáig h elkezdtünk beszélgetni.

Szerintem ha rajtam múlik biztosan nem lesz több beszélgetéseken kívül...

2016. márc. 22. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ha lenne benned és a húgban egy kis gerinc, akkor megkérdeznétek erről a nővért.

4 év elteltével valószínűleg nem sírja már tele éjszaka a párnáját miattad. de azért meg kéne kérdezni, hogy mit szólna hozzá. mert nem biztos,hogy el lenne ragadtatva. de az is lehet, hogy pont leszarja. kérdezzétek meg. főleg a húg.

2016. márc. 22. 19:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Még semmi ilyesmi nincs kibontakozóban csak egy egyszerű fikció h mi lenne ha...

megtetszett de semmi különösebb...

2016. márc. 22. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!