Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a 16-17 évesekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a 16-17 évesekkel, vagy a 35-40 évesekkel találom meg a közös hangot?

Figyelt kérdés

Komolyan elegem van már abból, hogy 27 éves pasiként ha ismerkedek, akkor a hozzám illő korosztályból nem megy. Kb ugyanazokat a témákat boncolgatjuk ismerkedésnél, vagy első levelekben, mégis nagyon bosszant, hogy a korban hozzám illő lányok sorra adnak kosarat.

Ha egy tőlem majdnem 10 évvel idősebb nővel beszélgetek, akkor többnyire értékeli a mentalitásomat és az életfelfogásomat.

* Család centrikusnak mondom magam, mert abban nőttem fel. Dolgozom, még ha nem is a szakmámban, de nem tudok otthon ülni várva a megfelelő állásra, mert pénzt akarok keresni, hogy ha nehezen is, de megalapozzam a jövőmet. Udvarias vagyok, tisztelem a nőket (persze amelyik megérdemli). Egy nagy hibám van, amiről tudok, mégpedig hogy túl becsületes vagyok (lehet ezért is kell dolgoznom, és nem érek rá pénzt keresni). Egy rágót sem tudnék ellopni a boltból, nem menne. *

Ha meg nagyon jól alakul a beszélgetés egy 21-22 éves nővel, akkor meg mikor már találkozó, akkor kinyögi, hogy ő valójában még csak 15-16 éves. Most lehet én vagyok maradi, de mit kezdjek egy gyerekkel? :(

Mi kell a korban hozzám illő, 22-27 éves nőknek?

2016. márc. 22. 00:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Én kb. 25-30 éves korom között éreztem azt, amit most te. Megfigyeltem, hogy a középidős titkárnőktől, eladóktól kezdve a fiatal tizenéves lányokon át a botorkáló nyanyókákig hihetetlenül jókat tudtam velük diskurálni bármiről, a 20-30 közötti csajok meg egyszerűen mintha karót nyeltek volna kivétel nélkül mind. De amúgy mostanság sem igen tapasztalok mást például kutyasétáltatás közben. A 20-30 közöttinek kinéző csajok köszönni is alig tudnak, nemhogy megnyikkanni, miközben más korosztályú kutyatulajokkal tök jól elvagyok. A 20-30 közötti nők eléggé gyökerek. Szerintem azt gondolják egy köszönésből, hogy meg akarom dugni őket. De mindegy is. Nem vagyok kibékülve a felhozatallal. Hülye lotyó mind.
2016. márc. 22. 00:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ezek szerint még várnod kell pár évet és akik most fiatalok hozzád akkor pont jók lesznek:) De egyébként szerintem a te korosztályod legtöbbje még tombolni akar egy kicsit és majd harminc körül meg gyorsan férjhez menni,akkor kellenél ne félj...
2016. márc. 22. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, engem rendszerint idõsebbnek hisznek a mentalitásom miatt. Valószínüleg nem jó helyen keresgélsz, vagy idõsebb nõkkel kellene próbálkoznod. 30 még nem öreg

L

2016. márc. 22. 02:59
 4/8 omba ***** válasza:

Ennek nincs köze az életkorhoz... vannak azonos, meg eltérő mentalitású emberek, neked véletlenül így jött ki eddig.

Barátságom, kapcsolatom is volt ennél nagyobb korkülönbséggel is.

2016. márc. 22. 06:04
 5/8 anonim válasza:

Hisztizel mint egy punci!

Egy 22-27 éves nőnek egy harmincas pasi kell, pénzzel kocsival lakással! És normális hozzáállással az élethez. Neked szeritnem ezekből egyik sincs meg.

2016. márc. 22. 07:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, van rendes munkám. Van autóm, igaz nem BMW vagy Jaguár, de nem is k***át akarok magam mellé. Albérletben lakom egyedül. Valószínűleg akkor azzal a felfogással van a baj, hogy egy nőt szeretnék szeretni, akivel akár összekössem az életemet, és családot alapítsak vele.
2016. márc. 22. 08:12
 7/8 A kérdező kommentje:

És még annyi kedves 5-ös, hogy én úgy érzem nem általánosítottam a kérdésemben. Inkább arra lennék kíváncsi, mit rontok el én, és hogy én rontom-e el.

Viszont azt nem értem, hogy te mire fel írtad azt, hogy a 22-27 éves nők mind k***ák. Ezt nem vágom...

2016. márc. 22. 08:29
 8/8 Dreamer88 ***** válasza:

16-20: Még nem fogja fel mi az igazi kapcsolat és tombolni akar.

30+: már kitombolta magát és igazi kapcsolatra vágyik

A 20-30 közötti korosztály meg még szeretne "élni", de kapcsolatra is vágyik. De egy kapcsolat azt jelenti, hogy nem marad annyi ideje magára és akkor nem tud "élni".

Van az a kis réteg aki felfogja, hogy együtt is tud tombolni a párjával, de nem sokan hajlandóak ilyen szinten alkalmazkodni a másikhoz.

Magyarán, a 20-30 közötti korosztály mindent szeretne, de maguk sem tudják igazán mi lenne nekik a jó.

Amúgy ez nemcsak a nőkre, hanem a pasikra is ugyanúgy igaz.

Személyes vélemény, akinek nem inge ne vegye magára.

2016. márc. 22. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!