Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem látom senkiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem látom senkiben a lelki társam, pedig már ideje lenne ennyi idősen nem? 22/l

Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 11:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ideje??

Ez nem a korral jár babám, ezt egy adott ember hozza majd magával akivel találkozol majd egyszer.

Van akinek korán jön van akinek jó későn, van akinek soha.

De csak úgy magától nem fog jönni, ha csak ücsörögsz nem ismerkedsz senkivel, csak dum dum dum, dum dum dum naháát mikor fog már jönni...hümm ez nem jön.-..

2016. márc. 21. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Ugyanez... :/

Az az, hogy kicsivel rosszabb. Én megtaláltam a lelki társam, csak el is vesztettem... (A körülmények alakították így).

22/L

2016. márc. 22. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!