Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nyomul egy nő az tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nyomul egy nő az tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 14:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tetszik, ha tetszik.
2016. márc. 20. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
Én nő vagyok, de nekem az a véleményem, hogy nem szabad nyomulnia a nőnek, akármilyen pasi legyen is. Mert a férfi szereti saját maga megszerezni a zsákmányát, szeret küzdeni. Ha egy csúnya nő akar megfogni egy helyes pasit, az még megalázóbb. 23/L
2016. márc. 20. 15:00
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

2-es jól írja.

Ha legalább közepes nő vagy, akkor inkább add meg a lökést az első lépéshez(nevezzük nulladik lépésnek).

Pl. nézz rám kicsit oldalsó szögből, mosolyogj, tekergesd a hajad vagy dobáld,stb.

Ekkor oda fogok menni hozzád és indulhat a móka.

Ha csúnya nő vagy, akkor... ne csinálj semmit.

Esetleg a fentieket, abból nem lehet baj.

Nyomulni viszont semmiképp sem, mert még ha tökéletes nő is vagy, ez egyszerűen taszítani fog.

Mi a szarért csinálja ez a csaj? Valszeg valami baja van és mindenkivel ezt teszi, nekem meg holnapra leszáradna a farkam...

Vagy rosszabb és vmi ukrán ember/szervcsempész banda csalija ő.

Teccik érteni?

2016. márc. 20. 15:05
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
#2, #3 hulyeseg
2016. márc. 20. 15:10
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
omg
2016. márc. 20. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Mar reg elmult az a kor, amikor csak a ferfi vadasszon. Egyenloseg van, vagy mifene. Bar ez a mai egyenloseg egyre inkabb kettosmerce, mint egyenloseg
2016. márc. 20. 15:14
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

6-os

A kérdés nem a kezdeményezésről szólt, hanem a nyomulásról.

Amiket fentebb leírtam, azok lefedik a női vonalát a kezdeményezésnek, de ha odajön, követ, dörgölődzik, minden áron meg akar hívni vagy követeli a számomat, akkor az taszító.

2016. márc. 20. 15:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Jaaa igen, ebben egyetertek:D nem esett le teljesen amit irtal
2016. márc. 20. 15:21
 9/15 Blade Bone ***** válasza:
Nem tudjátok mi az nyomulás. :D Nekem nem mondom, hogy tetszene, de egy nem az esetem kategóra csak kb így tudná kivívni az érdeklődésem.
2016. márc. 20. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem nagyon.
2016. márc. 20. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!