Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nehéz kérdés, de megpróbálnátok átgondolni: ha egy férfi nem tetszik arcra, azt általában milyen jellemzők szokták okozni?
Pl milyen a szeme, orra, szája, állkapcsa, homloka ?
Tudom hogy nehéz kérdés, meg összhang... De próbáljatok válaszolni kérlek.
Hát azt megtanultuk az elmúlt napokban hogy az orr az turcsi nem lehet férfin vagy sosem lesz barátnője XD
proof:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
En spec nem birom a hosszu aranytalanul nagy homlokot amit altalaban a kopaszodas okoz:-))
Nem birom a tokat, a kiugro fogaktol/hegyes allkapocstol rosszul vagyok, a benott csik szemet is utalom, de a vicc az, hogyha olyan a kisugrazasa, kegvan a kemia akkor ezeken tullepek. Ja egyebkent a szinte fekete szemet sem birom, na ez viszont kizaro ok.
A kek szem a kedvencem, de lehet barna is, csak fekete ne legyen:-))
Ha jól áll neki a borosta/szakáll akkor nincs vele bajom, de ha nem és úgy is erőlteti az például nagyon kiábrándító tud lenni. Ha találkozunk legalább annyi legyen benne hogy tiszta, ápolt legyen. Találkoztam már sráccal aki pl csipás volt..
Ilyen taszító dolog még a kilógó orrszőr, összenőtt szemöldök (bár volt olyan hogy ez nem zavart), kipállott száj, vagy ha esetleg úgy beszél a másik hogy közben nyálcsíkok keletkeznek a két ajka között, zsíros fül stb.
Nem szeretem még ha valakinek duci vagy pattanásos az arca vagy törött az orra, de ha csak ennyi hibája van az nem zavar.
A fogak formája csak akkor zavar ha nagyon gázos, vagy nagyon-nagyon sárga, a picit vámpírfogakat kifejezetten szeretem. Végezetül pedig szerintem az egyik legfontosabb egy srác hangja, nagyon irritál ha valakinek kislányos, nyavalygós hangja van. Remélem tudtam segíteni :)
Számomra visszataszító és nem tetsző, ha egy pasinak kicsi az orra, vézna, és ehhez túl magas, kopaszodik, előnytelem ruhákban jár (pl ha vékony, és felvesz egy olyan gatyát, amibe száranként 5-ször beleférne, és még hatalmas zsebek is vannak rajta, rémálom!!). Nagy vonalakban hirtelen ennyi.
Slussz poén: most zúgtam bele egy olyan pasiba, akire a fent jellemzők közül szinte mindegyik igaz :D
Igaz, hogy nem első látásra, hanem sokadjára, miután megismertem.
Komédia :D
Szóval senki se izguljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!