Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, nehéz kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nehéz kérdés, de megpróbálnátok átgondolni: ha egy férfi nem tetszik arcra, azt általában milyen jellemzők szokták okozni?

Figyelt kérdés

Pl milyen a szeme, orra, szája, állkapcsa, homloka ?

Tudom hogy nehéz kérdés, meg összhang... De próbáljatok válaszolni kérlek.

2016. márc. 20. 09:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát azt megtanultuk az elmúlt napokban hogy az orr az turcsi nem lehet férfin vagy sosem lesz barátnője XD

proof:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. márc. 20. 10:56
 12/18 VirágésBence ***** válasza:
Az igénytelenség mindig rossz, gondolok itt a sok pattanásra (általában az arctisztítás és a kezelés hiánya okozza őket, nem egészségügyi probléma, úgyhogy nekem ez is igénytelenség), ápolatlan szakállra, borostára vagy túl vastag és sűrű szemöldökre. Nekem tetszik, ha valakinek az arca optikailag aránytalan, persze, senki arca sem tökéletes, de a túl hosszú vagy túl nagy orr sem túl szép, vagy a túl nagy/túl kicsi homlok, az arc formája is számít, nekem pl nem tetszik, ha valakinek túl kerek az arca vagy túl hosszúkás, az összevissza álló fogak is belerondítanak az összképbe és a nagyon karikás szem sem túl esztétikus. Persze ezek apróságok, társkeresésnél egyáltalán nem szempont, hogy milyen alakú az orra, de azért ilyen kis dolgok is el tudják rontani az összképet.
2016. márc. 20. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:

En spec nem birom a hosszu aranytalanul nagy homlokot amit altalaban a kopaszodas okoz:-))

Nem birom a tokat, a kiugro fogaktol/hegyes allkapocstol rosszul vagyok, a benott csik szemet is utalom, de a vicc az, hogyha olyan a kisugrazasa, kegvan a kemia akkor ezeken tullepek. Ja egyebkent a szinte fekete szemet sem birom, na ez viszont kizaro ok.

A kek szem a kedvencem, de lehet barna is, csak fekete ne legyen:-))

2016. márc. 20. 11:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha jól áll neki a borosta/szakáll akkor nincs vele bajom, de ha nem és úgy is erőlteti az például nagyon kiábrándító tud lenni. Ha találkozunk legalább annyi legyen benne hogy tiszta, ápolt legyen. Találkoztam már sráccal aki pl csipás volt..

Ilyen taszító dolog még a kilógó orrszőr, összenőtt szemöldök (bár volt olyan hogy ez nem zavart), kipállott száj, vagy ha esetleg úgy beszél a másik hogy közben nyálcsíkok keletkeznek a két ajka között, zsíros fül stb.

Nem szeretem még ha valakinek duci vagy pattanásos az arca vagy törött az orra, de ha csak ennyi hibája van az nem zavar.

A fogak formája csak akkor zavar ha nagyon gázos, vagy nagyon-nagyon sárga, a picit vámpírfogakat kifejezetten szeretem. Végezetül pedig szerintem az egyik legfontosabb egy srác hangja, nagyon irritál ha valakinek kislányos, nyavalygós hangja van. Remélem tudtam segíteni :)

2016. márc. 20. 17:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Számomra visszataszító és nem tetsző, ha egy pasinak kicsi az orra, vézna, és ehhez túl magas, kopaszodik, előnytelem ruhákban jár (pl ha vékony, és felvesz egy olyan gatyát, amibe száranként 5-ször beleférne, és még hatalmas zsebek is vannak rajta, rémálom!!). Nagy vonalakban hirtelen ennyi.

Slussz poén: most zúgtam bele egy olyan pasiba, akire a fent jellemzők közül szinte mindegyik igaz :D

Igaz, hogy nem első látásra, hanem sokadjára, miután megismertem.

Komédia :D

Szóval senki se izguljon.

2016. márc. 20. 23:15
 16/18 anonim ***** válasza:
olyan durván apró részletekbe beleakadtok lányok. szörnyű. en nem gondoltam volna de komolyan. SZEMSZÍN, na nemár :(
2016. márc. 21. 17:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk nagyon feminin az arca és ahhoz olyan hang is társul,attól a plafonig ugrok sajnos.Általában nem is az arc milyenségétől függ az unszimpátia,hanem attól,hogy az arca mit sugároz vissza.Ha valamiért nem jön be kisugárzásra,mert olyan érzek meg,amit nem kéne,az taszít.
2016. márc. 22. 15:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés tényleg. Pl. túl széles az arca. Inkább a hosszúkás tetszik, de némileg szögletes. Szóval ne legyen kockafeje, se gömbfeje. Elálló fülek is csúnyák. És a nagyon vastag száj szerintem férfinak nem jó.
2016. márc. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!