Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha megtetszik nektek egy lány, akkor mindig kezdeményezitek az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne,hogy ha nem kezdeményeztek,annak mi az oka? Ilyenkor mit éreztek? Megéri megszólítani a kiszemelt lányt v. sem?2016. márc. 18. 22:10
11/18 anonim válasza:
Szerintem is igaz amit a #9es ír.. sok lány megtetszik,mégsem megyek oda mindegyikhez.. csak annál kezdeményezek,akiben megvan az a bizonyos "plusz" :)
12/18 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2016. márc. 18. 23:20
13/18 anonim válasza:
Én inkább odamegyek, vagy valamilyen módon kezdeményezek. Semmit nem vesztek vele, de lehet, hogy egy hatalmas lehetőséget szalasztok el. Na de persze ezt nem úgy kell érteni, hogy minden csinos lányhoz, hanem akivel úgy látom akár lehetne is valami. :)
14/18 anonim válasza:
Csak ha nincs pasija akkor 27/f
15/18 anonim válasza:
a világon semmi értelme odamenni egy nőhöz budapesten
16/18 anonim válasza:
nem... torkig vagyok már azzal, hogy mindig nekem kelljen kezdeményezni, és az esetek jelentős részében durva visszautasításban legyen részem, vagy kinevetésben, vagy levegőnek nézésben.
17/18 A kérdező kommentje:
az utolsó kommentelőhöz:
Attól méég, hogy eddig csalódás ért, nem szabad feladni..:/ ha ez fogja meghatározni az ismerkedésed, akkor lehet, hogy elszalaszthatod a neked való lányt, amiatt h nem szólítod meg.
Ezt félre ne értsétek, nem kioktatásként írtam, csak bátorításként.
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 23. 19:24
18/18 anonim válasza:
Kérdező, a lányok hány nekik való fiút "szalasztanak el" azzal, hogy nem kezdeményeznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!