Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer gyerekesnek tartanak, máskor az a baj túl idős vagyok. Hogy tudok így ismerkedni?
Azt mondják gyerekes arcom van. Igaz, hogy a stílusommal is lehet erre ráerősítek. Nem igazán érdekel a mai kor elvárt megjelenése.
Van akinek az volt a baja velem, hogy ránézésre 18 évesnek tűnök. Az is probléma, hogy még tanulok és nem dolgozom, valamint a szüleimmel is élek. Én ezt igazából élvezem is, mert így rengeteget tudok még fejlődni. Olyasmit tanulok, ami érdekel és egyéb dolgokkal is tudok foglalkozni. Viszont ez úgy látom, hogy az ismerkedésben elég nagy hátrány. Persze, ha egy igazi gizda csávó lennék, aki költi a szülei pénzét, az nagyon menő már a lányoknál, de engem spec úgy tűnik lenéznek.
Ha fiatalabb lánnyal ismerkedek, akkor azt mondja, hogy nagy a korkülönbség. Idősebb meg azt mondja rám, nem vagyok elég férfi.
Hogyan tudnék így ismerkedni? Egyáltalán érdemes még próbálkoznom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!