Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elítéltek ha azt mondom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéltek ha azt mondom, hogy kizárólag barna hajú, barna szemű lányokkal szeretnék ismerkedni? 21/F

Figyelt kérdés
Nincs különösebb bajom a szőke, kék szemű nőkkel, vagy más típussal, mindössze annyi, hogy nem tetszenek. Mondom ezt úgy, hogy én kék szemű, szőkésbarna hajú vagyok. Amióta az eszemet tudom a déliesebb típusú lányok vonzanak.

2016. márc. 16. 21:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 Köszi, ez jól esett.
2016. márc. 16. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
nem támadott senki, ne vedd magadra a kommenteket. csak sztem gonodld át, hogy ennek van-e vmi oka. sok embernek van zsánere. aztán vagy rácáfol az élet legközelebb, vagy nem. inkább csak meglepő volt, hogy pont ezt emelted ki, mert ugye egy barna is lehet csunya, egy szőke is szép.
2016. márc. 16. 23:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel, ha neked ez így jó, akkor csináld. Személy szerint baromságnak tartom, de nem sokban befolyásolja az életemet, szóval töimindegy.
2016. márc. 16. 23:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem ítéllek el.Én is ilyen vagyok,de szerintem nem szép.A legáltalánosabb a barna haj és szem.
2016. márc. 17. 02:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel nincs semmi gond, mindenkinek van ideálja. Nekem pl.a magas, fekete hajú, kék vagy zöld szemű fiúk tetszenek külsőleg, de a barátom világos barna hajú, barna szemű,max egy fejjel magasabb tőlem, mégis ő számomra a leghelyesebb a világon.

Ilyesmiért nem lehet szerintem senkit elítélni, hisz ilyen az izlésed..nem vagy vele egyedül.

20/l

2016. márc. 17. 09:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nincs különösebb oka amiért az ilyen lányok tetszenek. Ők nagyon megfognak.
2016. márc. 17. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem. Most miért kellene elítélni azért mert ilyen az ízlésed? Nekem is ez az ideál:) Csak nálam a férfira vonatkozik a dolog. Amúgy nem festett szőke, világoskék szemű vagyok. 30/N
2016. márc. 17. 10:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el, neked az ilyen lányok tetszenek és kész. :)
2016. márc. 17. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!