Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy olyan nőnek felmenni társkeresőre aki komoly kapcsolatot szeretne egy kedves visszafogott csendes okos fiútól?
Nagyon sok normális pasi is van ilyen társkeresőkön, akik tényleg az igazit keresik, nem pedig csak egy numerát. Lehet, hogy nem macsó kinézetűek, lehet, hogy nem milliomosok, de legalább vannak érzéseik. Csak őket nem mindig veszik észre, mert csak átlagosak, vagy épp nincsenek szétgyúrva.
Anno én is regeltem ilyen oldalra, de ha kaptam is választ, akkor is máris az anyagiak kerültek szóba. Szóval inkább töröltem is magam. Ettől függetlenül találkoztam olyan lánnyal, aki normális volt, kedves, szóval egy próbát megér.
29F
Szerintem itt maga az unokahúgi kérdez,csak nem értem miért nem a saját nevében.
Különben én pont ilyen lányt keresek évek óta reménytelenül.:)
Mert egy férfinak érdemes felmennie társkeresőre, ha komoly kapcsolatot szeretne?
A nők - persze csak akik nem egónövelésből vannak fenn - csak a 10 leghelyesebb férfival leveleznek a többinek nem írnak vissza.
irigylem a szabadidőtöket, de majd az unokahúgotok eldönti, hogy szerez e magénak pasit vagy sem.
Amúgy meg, ha a leírásnak megfelelne akkor nem lenne ilyen gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!