Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy szinte már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szinte már dicsőség az ha valakinek barátnője van, de fordítva ez egyáltalán nem igaz?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak barátnője van az már nagy dolognak számít a mai világban, legalább is én ezt tapasztalom. Minden férfi azért küzd, hogy legyen csaja. De az, ha egy csajnak van pasija az egyáltalán nem nagy dolog, minden bokorban talál jelentkezőt.

Miért van ez így?

2016. márc. 12. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

A férfi akkor szexel, amikor lehetősége van rá, és akkor házasodik, amikor akar.

A nő akkor szexel, amikor akar, és akkor házasodik, amikor lehetősége van rá.

2016. márc. 12. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én pasiként nem azért küzdök, hogy legyen bnőm, ez kb minidig is 20ad rangú dolog volt az életemben. Azért ne sarkítsuk már le ennyire az életet.
2016. márc. 12. 17:52
 3/7 VirágésBence ***** válasza:
Persze, ez egyébként így van, az a baj, hogy senki nem veszi figyelembe, hogy milyen a kapcsolata is a lánynak és az is igaz, hogy lehet, hogy a nőknek van jelentkező, a pasiknak viszont kezdeményezni kell, de ettől még a nőknek is nehéz normális pasit kifogni. Szerintem egyébként egyenlően nehéz párt találni, de az igaz, hogy a társadalomban jobban meglepődnek azon, hogy nekem normális barátnőm van, mint azon, hogy a barátnőmnek barátja.
2016. márc. 12. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Dicsőség munkaerőt találni, ha minden nyitott pozicióra több százan jelentkeznek? Nem.

Dicsőség állást szerezni, ha mindenhol több száz másik jelentkezővel kell megküzdened? Igen.

2016. márc. 12. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő minden bokorban talál jelentkezőt, aha, szexre, de olyat, aki hozzánk illik és nem csak szexet akar, hanem tartós kapcsolatot, később esetleg házasságot, gyereket, és nem anyuci pici önállótlan fiacskája, az már nehezebb.
2016. márc. 12. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
5# Lefordítom, amit írtál: jelentezőből akad bőven, de nekem olyan fickó kell, aki baromi jól néz ki, mégsem dugni tart, 4 másik nő mellett. Na ez a nehezebb.
2016. márc. 12. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kötekedőnek üzenem, hogy ne adjon a számba olyan mondatokat, amiket nem mondtam és a fejembe se adjon olyan gondolatokat, amiket nem gondoltam. Kötekedésért egyébként a hozzászólást jelentettem.
2016. márc. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!