Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Melyik lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Melyik lenne a legzavaróbb?

Figyelt kérdés

A fiú/férfi:

1. alacsonyabb

2. vékonyabb

3. gyengébb/satnyább

4. hosszabb a haja

mint te/neked.

2016. márc. 11. 11:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék a fiúk, férfiak véleményére ugyanerről a témáról.

Mi zavarná őket legjobban? Ha a lány/nő:

1. magasabb

2. testesebb

3. erősebb/izmosabb

5. rövidebb a haja

mint te/neked.

2016. márc. 11. 12:20
 12/21 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Az a kérdés már rég kint van, azért tettem fel most ezt. :D

2016. márc. 11. 12:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb és / vagy gyengébb. A többi nem zavar.
2016. márc. 11. 12:34
 14/21 anonim ***** válasza:
12:33 Köszönöm, akkor megnézem.
2016. márc. 11. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezek közül a válaszok közül az 1. a legdurvább. Aztán jön a 3. A 4. furcsa opciónak, de még így is az 5. a legutolsó.
2016. márc. 11. 13:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Nikici, nincs is 5. verzió.
2016. márc. 11. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Bocsi:)

A 2-es az utolsó.

Az 5-ös pedig akkor is utolsó lenne, ha lenne. De nincs. Mit néztem? :D

2016. márc. 11. 14:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem azért az 1. mert 151cm vagyok és itt megálltam a növésben. Van egy férfikollégám (nem tudom, milyen magas, csak annyit, hogy alacsony), akinél ha egy csak 5cm magas sarkú félcipőt/bakancsot felveszek, már magasabb vagyok. Ez akkor tűnt fel, amikor a kollégák nőnapon körbejártak a női kollégákat felköszönteni egy virággal. Borzasztó furcsa volt. Ha magasabb lennék, nem biztos, hogy zavarna, de így nagyon. Mint hogyha gyerek lett volna mellettem.
2016. márc. 11. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:

A hosszú haj kivételével mind zavarna. 170 cm vagyok, azért nem olyan nehéz velem minimum egy magasnak lenni (mostani párom 5-10 centivel magasabb nálam), a kigyúrt cserépkályhák nem jönnek be, de ijesztő ha kilátszanak a csontok.. Én nagyon puding vagyok, szóval legyen erősebb nálam, különben éhenhalunk, mert nem tudunk majd egy befőttet se kinyitni :D

A hosszú haj nem igazán tetszik, nagyon pasifüggő, hogy kinek áll jól, de nem kizáró tényező.

2016. márc. 11. 14:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát...a legzavaróbb talán, ha alacsonyabb nálam. Mivel magas vagyok(174 cm:D), azért ne legyen e legkisebb...:)

Az nem annyira, ha vékony, bár azért legyen tartása, és erősebb nálam...Ha ezek megvannak, valószínűleg nem lenne sokkal vékonyabb nálam:D A hosszabb hajra csak azt mondom, hajrá, ha olyan lesz a haja...Bár nem szeretem a férfi hosszú hajat:D

16/L

2016. márc. 12. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!