Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyik lenne a legzavaróbb?
A fiú/férfi:
1. alacsonyabb
2. vékonyabb
3. gyengébb/satnyább
4. hosszabb a haja
mint te/neked.
Kíváncsi lennék a fiúk, férfiak véleményére ugyanerről a témáról.
Mi zavarná őket legjobban? Ha a lány/nő:
1. magasabb
2. testesebb
3. erősebb/izmosabb
5. rövidebb a haja
mint te/neked.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Az a kérdés már rég kint van, azért tettem fel most ezt. :D
Bocsi:)
A 2-es az utolsó.
Az 5-ös pedig akkor is utolsó lenne, ha lenne. De nincs. Mit néztem? :D
A hosszú haj kivételével mind zavarna. 170 cm vagyok, azért nem olyan nehéz velem minimum egy magasnak lenni (mostani párom 5-10 centivel magasabb nálam), a kigyúrt cserépkályhák nem jönnek be, de ijesztő ha kilátszanak a csontok.. Én nagyon puding vagyok, szóval legyen erősebb nálam, különben éhenhalunk, mert nem tudunk majd egy befőttet se kinyitni :D
A hosszú haj nem igazán tetszik, nagyon pasifüggő, hogy kinek áll jól, de nem kizáró tényező.
Hát...a legzavaróbb talán, ha alacsonyabb nálam. Mivel magas vagyok(174 cm:D), azért ne legyen e legkisebb...:)
Az nem annyira, ha vékony, bár azért legyen tartása, és erősebb nálam...Ha ezek megvannak, valószínűleg nem lenne sokkal vékonyabb nálam:D A hosszabb hajra csak azt mondom, hajrá, ha olyan lesz a haja...Bár nem szeretem a férfi hosszú hajat:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!