Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem, mintha félnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, mintha félnének tőlem a lányok. Szerintetek miért?

Figyelt kérdés

Budán lakok, és sokat közlekedek BKK-val. Minden nap többször is megtörténik, hogy akár a metrón, akár a buszon észreveszem hogy egy lány bámul, de amint odamegyek, mosolygok, mellé/eléülök, köszönök neki, egyszerűen úgy viselkedik mintha félne tőlem. Nem mer rám nézni, feszült, és emiatt én sem merek kezdeményezni semmit. Úgy érzem mintha az összes természetességés elvesztené a viselkedése. Sok barátnőm és barátom szerint egy egész helyes fickó vagyok, emellett nagyon ügyelek mind a testi tisztaságomra, mind a ruháim tisztaságára és ápoltságára. Drága ruháim egyébként nincsenek, viszont mindig próbáltam stílusosan öltözködni. Szóval nem értem. Szerintetek miért lehet ez? Tényleg ennyire nyomorult a helyzet?

20/F

2016. márc. 10. 22:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Amikor nem akartad leengedni a csajt a BKK-ról,na,az a szitu engem is felkúrt volna.Bár ez a veszély annyira nem fenyeget.

22/N

2016. márc. 11. 08:24
 22/22 anonim ***** válasza:
Főleg ha ilyeneket mondsz, hogy nem engeded leszállni, akkor nem csoda, hogy félnek. Ne félj, értik ők, hogy viccelsz, de annyira azért nem vagy helyes, hogy a vicced miatt véletlenül fennmaradjon plusz egy megállóra. Annyira azért elég kevesen helyesek. Inkább menj oda, köszönj, és ha zavarban van, add oda neki a számod, amit előtte felírtál egy papírra. Ha tetszel neki, majd lenyugszik, ah leszállt, és ah valóban bejöttél neki, felhív. Extra tipp: adj neki email címet is. Félénkebb nőknél jobban bejön, mint a telefon. Van. aki írásban könnyebben kommunikál.
2016. márc. 17. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!