Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, mintha félnének tőlem a lányok. Szerintetek miért?
Budán lakok, és sokat közlekedek BKK-val. Minden nap többször is megtörténik, hogy akár a metrón, akár a buszon észreveszem hogy egy lány bámul, de amint odamegyek, mosolygok, mellé/eléülök, köszönök neki, egyszerűen úgy viselkedik mintha félne tőlem. Nem mer rám nézni, feszült, és emiatt én sem merek kezdeményezni semmit. Úgy érzem mintha az összes természetességés elvesztené a viselkedése. Sok barátnőm és barátom szerint egy egész helyes fickó vagyok, emellett nagyon ügyelek mind a testi tisztaságomra, mind a ruháim tisztaságára és ápoltságára. Drága ruháim egyébként nincsenek, viszont mindig próbáltam stílusosan öltözködni. Szóval nem értem. Szerintetek miért lehet ez? Tényleg ennyire nyomorult a helyzet?
20/F
Amikor nem akartad leengedni a csajt a BKK-ról,na,az a szitu engem is felkúrt volna.Bár ez a veszély annyira nem fenyeget.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!