Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz egy sub...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz egy sub hajlamú nőnek megfelelő partnert találni?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista lány vagyok és megvannak a magam hajlamai. Szeretem ha egy pasi az ágyban abszolút domináns velem szemben. Szeretem érezni a kiszolgáltatottságot és az uralmat.

A gondom az, hogy akik ezt eddig meg tudták adni, azok emberileg kibírhatatlanok voltak, sőt legtöbbjük a hétköznapokban is állandóan megalázott és bántott. Nem erre vágyom, de egyik sem értette meg. Volt normális barátom, vele nem rég mentünk szét. Vele hiányzott a szex része a dolognak, nem akart velem úgy eljátszani ahogy az nekem kielégítő lett volna. Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tehetnék, vagy hogyan kellene szelektálnom... sajnos nincs ráírva a pasikra hogy milyenek valójában.

Van valakinek hasonló tapasztalata esetleg ?

2016. márc. 9. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nehogy azt hidd, hogy ez csak a te problémád, még azoknak is gond ez akik nem vágynak extra BDSM megaláztatásra.

Megtalálni az arany középutat nagyon nehéz, mert akivel nagyon jó a szex azzal meg családot nem szívesen alapítana az ember+nem becsüli meg, egyébként elviselhetetlen és fordítva...

Aki meg tökéletes a hétköznapokban és jó szülő is lenne az meg az ágyban nem a legjobb.

Én életem során ezt tapasztaltam a nőknél is, de ezt hallom a nőktől is.

Kérdésedre meg sub nőként könnyű találni, férfikén ezerszer nehezebb. Nézegess ilyen oldalakat pixi,eropolisz stb....

39/F

2016. márc. 29. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Érthető a dolog. Azért nem nagyon találsz olyan embert aki alkalmas erre, mert a legtöbbjük ennyire felszínes. Nem képesek ezt a két dolgot szétválasztani és aki "normális" a hétköznapokban az nem tartja normálisnak ezt a dolgot, így nem tudja megtenni veled. Aki meg gyakran agresszív, annak ez nem okoz problémát a szexben is.

Na itt jön képbe az intelligencia, illetve az érzelmi intelligencia. Szerintem nem lehetetlen ilyen embert találni, aki ezt a két dolgot külön tudja kezelni. Szerintem én is ilyen volnék, de mivel nem ismerlek és nem tudom a pontos igényeidet (oké, hogy a szexet leírtad nagy vonalakban, de a hétköznapokban?) így ezt nem lehet biztosan kijelenteni.

Mindenképpen érdemes ismerkedni, de ha ennyire fontos ez neked akkor valahogy úgy, hogy ne a végén derüljön ki, hanem már valahogy az elején is érdemes témába hozni a dolgot, így viszonylag gyorsan kibukik ha az illető valamilyen oknál fogva nem lenne alkalmas a dologra. És ez szerintem nem szégyen. Értelmes felnőtt ember erről is tud beszélgetni akár ismerkedésnél is. A te eseted is rámutat, hogy ez nem egy elhanyagolható tényező hanem nagyon is fontos sok ember számára, hogy kivel és milyen a szex, ezért szerintem a súlyához mérten kell is vele foglalkozni.

26F

2016. ápr. 14. 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is sub hajlamú lány vagyok.

Párom sokat fejlődött az ágyban a dominanciát, határozottságot tekintve, de azt az igazit még csak 2x próbáltuk, pont azért amit írsz. Rettentően félek, hogy a párom a hétköznapokra is kiterjeszti ezt a dolgot, ezt neki is jeleztem, megígérte hogy nem fogja. De nagyon ki vagyok erre élezve. Múltkor olyan fölényesen beszélt velem zuhanyzás közben, mivel ő már azt előjátéknak szánta, én meg kiakadtam rajta...

Inkább lemondok erről, ha ezen múlik a normális kapcsolatom és maradok a "csak" kemény szexnél.

2016. ápr. 15. 00:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért nem árt, ha valaki az életben is tudja valamennyire hozni azt, amit az ágyban elvár. Aki az ágyban azt akarja, hogy subként bánjanak vele, az azért legyen legalább valamennyire szubmisszív az életben is. Én is szeretnék egy ilyen sub csajt, és még csak egy ilyen barátnőm volt, szuper volt vele az ágyban, na de vazge, ágyon kívül folyton parancsolgatni akart meg ordítozott velem... Lehet, valakinek ez bejön, de számomra nagyon visszás volt, el is ment a kedvem tőle. Egy igazi sub csaj szerintem legyen az ágyon kívül is engedelmes. A többi meg már kultúra kérdése - egy normális, értelmes férfi nem fogja bántani vagy megalázni.
2016. ápr. 15. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:

9,

örülök, hogy megírtad az ellentapasztalatod. nem tettem le róla. ahogy írtam, ezek az EDDIGI tapasztalataim.

4.

2016. ápr. 15. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!