Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz egy sub hajlamú nőnek megfelelő partnert találni?
22 éves egyetemista lány vagyok és megvannak a magam hajlamai. Szeretem ha egy pasi az ágyban abszolút domináns velem szemben. Szeretem érezni a kiszolgáltatottságot és az uralmat.
A gondom az, hogy akik ezt eddig meg tudták adni, azok emberileg kibírhatatlanok voltak, sőt legtöbbjük a hétköznapokban is állandóan megalázott és bántott. Nem erre vágyom, de egyik sem értette meg. Volt normális barátom, vele nem rég mentünk szét. Vele hiányzott a szex része a dolognak, nem akart velem úgy eljátszani ahogy az nekem kielégítő lett volna. Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tehetnék, vagy hogyan kellene szelektálnom... sajnos nincs ráírva a pasikra hogy milyenek valójában.
Van valakinek hasonló tapasztalata esetleg ?
Kedves kérdező!
Nehogy azt hidd, hogy ez csak a te problémád, még azoknak is gond ez akik nem vágynak extra BDSM megaláztatásra.
Megtalálni az arany középutat nagyon nehéz, mert akivel nagyon jó a szex azzal meg családot nem szívesen alapítana az ember+nem becsüli meg, egyébként elviselhetetlen és fordítva...
Aki meg tökéletes a hétköznapokban és jó szülő is lenne az meg az ágyban nem a legjobb.
Én életem során ezt tapasztaltam a nőknél is, de ezt hallom a nőktől is.
Kérdésedre meg sub nőként könnyű találni, férfikén ezerszer nehezebb. Nézegess ilyen oldalakat pixi,eropolisz stb....
39/F
Érthető a dolog. Azért nem nagyon találsz olyan embert aki alkalmas erre, mert a legtöbbjük ennyire felszínes. Nem képesek ezt a két dolgot szétválasztani és aki "normális" a hétköznapokban az nem tartja normálisnak ezt a dolgot, így nem tudja megtenni veled. Aki meg gyakran agresszív, annak ez nem okoz problémát a szexben is.
Na itt jön képbe az intelligencia, illetve az érzelmi intelligencia. Szerintem nem lehetetlen ilyen embert találni, aki ezt a két dolgot külön tudja kezelni. Szerintem én is ilyen volnék, de mivel nem ismerlek és nem tudom a pontos igényeidet (oké, hogy a szexet leírtad nagy vonalakban, de a hétköznapokban?) így ezt nem lehet biztosan kijelenteni.
Mindenképpen érdemes ismerkedni, de ha ennyire fontos ez neked akkor valahogy úgy, hogy ne a végén derüljön ki, hanem már valahogy az elején is érdemes témába hozni a dolgot, így viszonylag gyorsan kibukik ha az illető valamilyen oknál fogva nem lenne alkalmas a dologra. És ez szerintem nem szégyen. Értelmes felnőtt ember erről is tud beszélgetni akár ismerkedésnél is. A te eseted is rámutat, hogy ez nem egy elhanyagolható tényező hanem nagyon is fontos sok ember számára, hogy kivel és milyen a szex, ezért szerintem a súlyához mérten kell is vele foglalkozni.
26F
Én is sub hajlamú lány vagyok.
Párom sokat fejlődött az ágyban a dominanciát, határozottságot tekintve, de azt az igazit még csak 2x próbáltuk, pont azért amit írsz. Rettentően félek, hogy a párom a hétköznapokra is kiterjeszti ezt a dolgot, ezt neki is jeleztem, megígérte hogy nem fogja. De nagyon ki vagyok erre élezve. Múltkor olyan fölényesen beszélt velem zuhanyzás közben, mivel ő már azt előjátéknak szánta, én meg kiakadtam rajta...
Inkább lemondok erről, ha ezen múlik a normális kapcsolatom és maradok a "csak" kemény szexnél.
9,
örülök, hogy megírtad az ellentapasztalatod. nem tettem le róla. ahogy írtam, ezek az EDDIGI tapasztalataim.
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!