Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi társaim, ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim, ennyire nem jut nő?

Figyelt kérdés
Itt elnézve a dolgokat, eléggé nagy elkeseredettséget látok, viszont én nem ezt tapasztalom. Mi a valóság ?
2016. márc. 9. 17:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok férfi követi el azt a hibát, hogy idegen terepen próbál ismerkedni,vagyis olyan körülmények között ahol tudhatná hogy nem versenyképes.

Táncos szórakozóhelyre megy, de egy lépést sem tud táncolni, múzeumba megy, de egy szót sem tud a művészetekről, könyvtárban ahol nem árt a lexikális tudás....egyszerűen nincs tisztában az értékeivel. Ha valaki tudja miben jó(önismeret nem árt), akkor hazai terepen hódít, ahol van magabiztosság és működik. Ha küzdősport, akkor az edzőterem, ha gyúrás, akkor a konditerem, ha művészlélek,akkor a színház, múzeum, és sorolhatnám.

Utcán,BKV ismerkedni a legbizonytalanabb, mégis sokan bepróbálkoznak, pedig minimális az esélye, de ha például elmegy egy társastáncos buliba ahol alapból élvezheti egy Nő társaságát, azt meg elutasítja.

Aki tudatosan képezi magát, az előbb vagy utóbb célba ér, kérdés, hogy tudja-e mihez van tehetsége?!

2016. márc. 9. 18:02
 22/28 anonim ***** válasza:
Én is azt látom, hogy az ismerősi kör pasijainak azért van tartós kapcsolata. Ismerek pár forever alone- t de ők az elenyésző kissebbség.
2016. márc. 9. 20:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha én részemtől a barátokkal való "eljárkálás" felesleges időpocsékolás?
2016. márc. 9. 20:33
 24/28 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok az életben amiket meg kell tennünk annak érdekében hogy célt érjünk, még ha az éppen nincs is ínyünkre.
2016. márc. 9. 20:57
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked fogalmad nincs arról, milyen társaság nélkül élni. Nekem utoljára egyetemen volt valami minimális társaságom, de az is széthullott.

Lehet, hogy neked van társaságod és azon keresztül jelentősen könnyebb ismerkedni, de ez nem jött össze mindenkinek.

Arra pedig nem gondolsz, hogy ha valóban olyan férfiakat keresnének, akkor nem csalódtak volna már annyit? Akárhogy is nézzük az ilyen nők csak azt hangoztatják, hogy csak legyen kedves, normális, de mindig jóképű bunkót választják és jöhet az újabb csalódás.

Ezért nem tudok sehol sem ismerkedni. A táncot nem élvezem, semmi érzékem hozzá, múzeum nem fog meg, könyvtárban utoljára középiskolában voltam. Programozói munkát végzek, az pedig olyan, hogy nézek egy tutorialt, aztán gép előtt gyakorolni kell. Persze vannak több száz oldalas "Tanuljunk meg programozni", de annak 90%-a blabla szöveg.

Szóval számomra marad a busz, utca, ahol tényleg minimális az esély, hogy valami összejön, de még mindig több, mint társkeresőn.

2016. márc. 9. 20:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Miért nincs elég nő? Mert matek. A 18-30 év közötti nőkre a 18-50 éves pasik nyomulnak, tehát kapásból 2x annyian vannak. Aztán egy csomó külföldi férfi hozzánk jár nőzni, míg a csajok külföldre járnak pénzes pasit szerezni. De ha még ez sem lenne elég, a szexuális piac - nevezzük így - rendkívül koncentrált: míg a férfiak egy szűk köre százával dugja a nőket és minden gond nélkül tud futatni akár 4-5 szeretőt párhuzamosan,addig a nők a férfiak felére ránézni sem hajlandó. Tehát a kérdés inkább az, honnan is lenne elég nő?
2016. márc. 9. 21:03
 27/28 A kérdező kommentje:

Valóban tény, ami igaz az igaz. Felismertem hogy mi az amire ma kereslet van, és igazodtam. Egy bunkó lettem, felöltözködtem normálisan kigyúrtam magam, egyszóval beálltam a sorba. Néha érzem hogy nem azért tettem ezt mert ez volt az álmom de aztán rájövök hogy nem rossz így az élet. Ha ezzel kell együtt élnem, én nem ellenkezek.

Erre mondtam azt hogy néha vannak dolgok amit nem akarsz megtenni, de tudod hogy ez az egyetlen út. Én tudom ezt tanusítani, mivel keresztül mentem rajta. Megvannak az előnyei meg olykor a hátrányai is ennek az életnek.

2016. márc. 10. 14:06
 28/28 anonim ***** válasza:

Be lehet öltöztetni egy krokodilt kenguru jelmezbe csak hülyén fog kinézi.

Itt nem arról van szó, hogy az ember nem akar igazodni a dolgokhoz, sokkal inkább nem tud. Nem mindenkinek áll ám jól a bunkó menőcsávó partyarc.

Tudok ám neked olyat mutatni, amihez büdös életben nem fogsz tudni igazodni, akárhogy is szeretnél.

2016. márc. 10. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!