Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim, ennyire nem jut nő?
Ez engem is érdekelne. Ismeretségi körben 10-ből 9 férfinek vagy van barátnője, vagy pedig éppen nincs, de "szokott lenni". Interneten pont fordítva tapasztalom ezt az arányt.
L
2016. márc. 9. 17:14
A valóság közel sem ennyire kiábrándító, ezt férfiként mondom.
Csak ugye akinek rendben van a szociális élete, vagy bár nincs rendben, de nem akar nyávogni, az nem írogat ide, tehát itt feldúsulnak a megkeseredett emberek.
2016. márc. 9. 17:14
Nekem sajnos valóban nem jut nő, konkrétan soha nem volt még barátnőm, pedig állitólag Budapesten olyan "sok" lehetőség van az ismerkedésre, hát én nem ezt tapasztalom, hanem azt látom, hogy csak a kocsitulajdonos fullos menőcsávóknak jut nő legtöbb esetben, sőt, szinte csak nekik... Rajtam meg úgy néznek át a nők, mintha leprás lennék kb. csak azért mert nem vagyok menőarc...
2016. márc. 9. 17:18
Hát aki azt hiszi, hogy havi 100ezret költenie kell egy nőre, annak nem csodálom, hogy nincs..
2016. márc. 9. 17:19
De aki nem ebben az elkeseritő helyzetben van, az ezt el se tudja képzelni, pedig tanusitom, hogy sajnos létezik a huszonéves magány...
2016. márc. 9. 17:19
6/28 A kérdező kommentje:
Jajj látom jöttek a pontozó mesterek, egyből nyomták is le az első két kedves válaszolómat :D
#3 - Ilyen nincs. Lehet szociális életet élni, haverokkal eljárkálni és egyből több az esély mint a monitor elől szórni az okosságot. Kérdezz meg akárkit. A párkapcsolatok 99%-a nem az interneten kezdődött, lehet hogy ott folytatódott, de hogy nem ott kezdődött az biztos.
A fiatal korosztályban sokkal több a férfi, mint a nő, így evidens, hogy sok férfinak nem jut nő. Arról nem is beszélve, hogy legtöbbünknek normális nő kell, olyan pedig alig van.
2016. márc. 9. 17:22
Még mielőtt jönne valaki azzal, hogy kedvesnek kell lenni a nőkkel, elárulom, hogy tapasztalom, hogy magasról tojnak a nők a kedvességre, és azt is csak a jóképű partiarcoktól fogadják el, de egy átlag sráctól nem...
2016. márc. 9. 17:22
9/28 A kérdező kommentje:
Akármelyik magányos (lány) ismerősömet megkérdezem, hogy mégis milyen férfira vágyna, rendre mind azt feleli, hogy "csak legyen normális, csalódtam már eleget." - ilyenkor hol vagytok akkor ?
Hol vannak ezek a lányok, Kérdező?!...
2016. márc. 9. 17:25
Kapcsolódó kérdések: