Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nőből nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nőből nagyon kevés lenne, szóval nagyon vigyázzak rá?

Figyelt kérdés
Alakul egy nővel egy kapcsolatom. Én egy határozatlan félénk férfiatlan 30 éves fiú vagyok. Tudom hogy ezek rossz tulajdonságok de sok jó tulajdonságaim is vannak. Kedves aranyos okos figyelmes. Akivel alakul a kapcsolatom az egy határozott erős nő így nem zavarja hogy ilyen vagyok mert így lehet irányítani amit szeret. Tényleg ritka az ilyen nő?
2016. márc. 9. 07:15
 1/5 jocika147 ***** válasza:
Öcsém-.- Hamarabb fog dobni a nő úgyhogy ne is gondolkozz azon h erdemes e megtartanod. Mi az hogy ferfiatlan? Nincs kukid?:D
2016. márc. 9. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Magas hang, nőies kézmozdulatok, nőies gesztusok. Mint a melegeknek, csak én hetero vagyok
2016. márc. 9. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdd azzal hogy 30 évesen nem fiúként definiálod magad hanem férfiként...
2016. márc. 9. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben sok erős, határozott nő van.
2016. márc. 9. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:
én is sok erős, határozott nőt ismerek.
2016. márc. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!