Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lepontozzák a normálisan kifejtett véleményt, istenem...
Ez meg itt okoskodik a egyre romlottabb társadalomról amikor az ember mindig is egy utolsó, mocskos élősködő volt, az ma is, és az is lesz amíg ki nem pusztul. Hatalmas nagy tévhit, hogy romlik a társadalmi színvonal, de persze te ezt látod, mert most élsz, nem 500, 1000 vagy 2000 évvel ezelőtt. Mindegy, hülyének hiába magyaráz az ember.
Abberációkról meg szerintem ne csak női oldalon beszéljünk, hanem a férfiak között lényegesen nagyobb számban előforduló pedofíliáról, ami egy hangyányit nagyobb ferdültség mint a vadabb szex. Vagy a szintén férfiak által közkedvelt nemi erőszak, szexuális zaklatás. Ha már a nők "elkorcsulásáról" beszélünk, akkor beszéljünk erről is. ;)
2016. márc. 9. 17:46
TituszTitusz
És azt mivel magyarázod, hogy Caligula vagy Nero császárok uralkodása alatt is züllött volt a társadalom, ám bukásról, hanyatlásról még szó sem volt? Nem sokkal később, Traianus idejében virágkorát élte a Birodalom?
Milyen kulturális romlásról beszélsz?
Manapság miben nyilvánul meg ez?
2016. márc. 9. 17:51
Kedves 22-es...NÉZZ MÁR UTÁNA Néro, és Caligula korának, uralkodási periódusának, meg annak, hogy MIVÉ LETT Róma az uralkodásuk alatt...Ajánlom neked érdekes olvasmányként pl. Suetonius:"Caesarok élete" címü munkáját...(Az ember már lassan a fejét marja itt a gép előtt, amikor olvassa hogy TUDATLAN-MŰVELETLEN buta emberek "hüléznek" le itt másokat ismeretlenül...)AZ hogy pl. a nevezett urak uralkodása közben alatt és után nem omlott össze Róma, az csakis annak volt köszönhető, hogy SZERENCSÉRE az akkori nép, és hadsereg FELKELT AZ URALMUK ELLEN, és őket megölve VÉGET VETETT A RÉMURALMUKNAK...És RÓMA NAGY SZERENCSÉJÉRE, az utánuk következő uralkodók sikeresen tudták konszolidálni a NORMÁLIS állapotokat a mindennapi életben...De később már nem volt ennyire szerencsés Róma...Pl. a római birodalom vége felé...Megint egy ajánlott olvasmány csak neked:Ammianus Marcellinus:"Róma története"...Kipihent pillanataidban olvasgasd már ezt is te "nemis mondom hogy mi"...És ne tőled ezerszer műveltebb, értelmesebb embereket minősítgessél már ismeretlenül mindenféle trágár jelzőkkel...Amikor még azt se tudod hogy mit is beszélsz...ÉN leírtam a magamét ezen kérdés kapcsán, több hozzátennivalóm nincs a témához, aki értett az értett, aki nem az nem, műveletlen primitív, unatkozó trollokkal meg én nem foglalkozok a továbbiakban...Ennyi...
2016. márc. 10. 08:47
Kérlek mutass a sok közül kettőt, de egy is elég! Én nem vágyom köpködésre stb. De én csak nagypofájú és egyben okoskodó nőt ismertem, pénzéhes színésznőcskékkel találkoztam . Így 48 évesen bizony nem eggyel volt dolgom. Se kettővel. De soha valódi SUB nőt nem láttam közelről. Vagy az már SUB aki elmosogat és tud nokedlit szaggatni?Azaz nem csak jogait, hanem kötelességét is ismeri? ( Én még ilyennel nem találkoztam) Hisz a mai nők annyira emancipáltak és csak jogaikat ismerik és a válást is ők kezdeményezik 87.1 %-ban, hogy ha ilyet kér az ember, mint egy reggeli és talán lesz aki megteszi az már igen a jogairól való lemondás azaz alávetettség?
2016. szept. 15. 12:00
Utolsó, gondolom olyanról sem hallottál még, hogy egy nő dolgozik... :D Ha ugyanannyit dolgoztok (ne adj isten ő többet), akkor miből gondolod, hogy neki még a reggelit is elég kéne rakni, mint egy csecsemőnek? Ha egyedül laksz ki etet meg? Megoldod, nem? Tán csak nem azért "tartasz" nőt, hogy mégse kelljen többé neked megoldanod?
2016. szept. 15. 19:32
Kapcsolódó kérdések: