Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi sub nő?

Figyelt kérdés
Nekem hányingerem van attól,ha egy nő azt akarja köpjem le,pofozzam meg...
2016. márc. 8. 21:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem! Arra gondolok, hogy sok pasi élvezi sőt alapnak veszi, hogy durván bánhat a nőkkel szex közben.
2016. márc. 8. 21:47
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Ezt elvezi mi akkor a gond vele?
2016. márc. 8. 22:01
 13/25 anonim ***** válasza:
En megbeszelgetnek sub novel
2016. márc. 8. 22:16
 14/25 anonim ***** válasza:
92%
Mert sok a lelki sérült. Valahol, valamilyen formában ez kivetül. Van, akiknél így.........
2016. márc. 9. 08:10
 15/25 anonim ***** válasza:
6%
Én is inkább az alárendelt szerepet szeretem az ágyban, szerintem ezzel nincs semmi probléma. A finom pofozgatás pedig szerintem bárkinek izgató lehet, nem kell ököllel beverni a nő arcát... A köpködés már nekem is sok, de egy kis hajtépés, fenékpaskolás, csúnya beszéd bármikor jöhet. De ha neked ezek nem esnek jól, akkor nem kötelező csinálnod, senki nem kényszerít. Szerintem azért kedveli ezt sok nő, mert rendkívül izgató érezni az erős férfi dominanciáját, mint például az őskorban, amikor a férfi fogta a nőt és magáévá tette. Szerintem ez onnan maradt ránk. :)
2016. márc. 9. 08:25
 16/25 Titusztitusz ***** válasza:
55%
Sajnos egy beteg, és egyre betegebb világban élünk manapság...Ez a tény jól látható az élet minden területén nap mint nap...Akkormeg mit csodálkozol te azon, hogy némely nő vágyai is egyre betegesebb formákat öltenek? Inkább készülj fel arra, hogy ahogy kinéznek a dolgok a világban, találkozhatol majd idővel ennél jóval betegesebb és aberráltabb vágyakkal is...Minden viszonylagos, ezt ne feledd el...
2016. márc. 9. 09:15
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
Annyira utálom ezt a "egyre betegebb a világ" dolgot, nézzünk már körbe a történelemben, a római/görög orgiák, a középkori kínvallatások, "boszorkány"üldözések, vértfertőzés a KIRÁLYI családokban, miről beszélünk?! Ha egy nő szereti, ha a férfi dominánsabb és állatiasan szeretkeznek, akkor már egyből fertő az egész és hjaj de jó volt régen? Nekem ez magas nagyon.
2016. márc. 9. 09:44
 18/25 Titusztitusz ***** válasza:
0%
17-es...Hát nézz körül a történelemben nyugodtan...De ne csak NÉZZ, hanem LÁSSÁL is...És ha "látol is" majd, akkor minden bizonnyal fel fog neked tünni az, hogy AMIRÖL BESZÉLSZ, az VALÓBAN létező jelenség volt régebben is, de szinte MINDIG olyankor vált különösen feltünővé, amikor egy-egy nép-kultúra-civilizáció a VÉGVONAGLÁSÁT JÁRTA, a pusztulását megelőző időkben...Csak nézd meg nyugodtan a történelmi példákat...Sőt...Javaslom is nagyon...Aztán idővel hátha párhuzamot fogol találni te is a történelmi példák, és a mai állapotok között...
2016. márc. 9. 09:49
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

TituszTitusz, te nagyon hülye vagy.

Tehát azért hanyatlik a kultúránk, me' a nők szeretik a kicsit durvább szexet? De mióta szentírás, amit a kérdező ír, mármint hogy olyan sok Sub nő van?

2016. márc. 9. 11:58
 20/25 Titusztitusz ***** válasza:
23%
19-es...Azon azért ne vitatkozzunk, hogy ki is itt valójában a "nagyon hüle"...Maradjunk annyiban hogy mindenki hsz-e magáért beszél...Amúgy kicsit rosszul látod, és értelmezed azt, amit írtam...NEM azért rohad pusztul a társadalmunk, mert sok "sub nő" él benne, hanem fordítva:Mivel jól láthatóan és érzékelhetően ROHAD a társadalmunk egyre rohamosabban, ENNEK KÖVETKEZMÉNYEKÉNT ütik fel a fejüket egyre gyakrabban,és egyre erősebben a különféle devianciák és perverziók...(Mint pl. a pusztuló, elöregedett fák törzsében a különféle gombák és paraziták...)Szóval ez a "sub nők" ügye is csak EGY LÁNCSZEM a sorban, a jól látható sorban...Egyébként még abban igazat is lehetne adni neked, hogy " a kérdező egyéni meglátásai erősen szubjektív dolgok", csak az a probléma, hogy én magam is hasonló jelenségeket látok az utóbbi időben elharapózni...(Bár mondjuk én még nem találkoztam olyan nővel eddig, aki azt kívánta volna, hogy köpjem le, vagy pofozzam meg, de azért egyébb jellegü perverziókkal szoktak megkeresni hölgyek...Főleg a neten...)És ez a jelenség szerintem is elég aggasztó dolog...
2016. márc. 9. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!