Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet abból gond, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból gond, hogy ha jobb képet teszik ki társkeresőre, mint ahogy valójában kinézek már?

Figyelt kérdés

Társkeresőre egy régebbi képet tettem ki, ahol 15-20 kg-val könnyebb vagyok.

Azt gondolom, hogy ha társkeresés közben megszereti a bensőmet, akkor már az élő talinál tök mindegy milyen vagyok.

2016. márc. 7. 09:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kepen levo helyett egy husz kiloval nehezebb srac jon oda akkor kedvesen elbeszelgetek vele mert nem vagyok taplo, iszunk egy kave es konkretan lerom milyen betegsege van tobbet fel sem veszem neki a telefont.

Annyi nem volt benne h oszinten vallalja a kulsejet, akkor nagyobb dolgokban hogy varjak el tole oszinteseget?:-))Masreszt nem veletlenul van megjelolve pl : sportos pasit keresek, atlagos testalkat mert vannak emberek akiknek nem jon be a tulsuly, es vannak olyanok akiknek nagyon is bejon.

Szoval a helyedben oszinte lennek,maskulonben egy tali utan eltunnek:-))

2016. márc. 7. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó se ír butaságot.

Így gyakorlatilag kilövöd azokat a csajokat, akiknek bejön a mackós testalkat, és élőben is odalennének érted.

2016. márc. 7. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn azért fognak neked írni, mert tetszik a kép. Most őszintén, a külső fog meg, a belső tart meg. A profilja senkinek sem olyan részletes vagy markáns, hogy belezúgjanak kép nélkül. Normális esetben meg azért nem fél évig levelezgettek találkozó előtt... szóval annyira nem fogják megszeretni a csooooodás belsődet, hogy letojják magasról azt, hogy csalsz. Sőt, nem is az lesz a baj, hogy más vagy, hanem hogy kvázi hazudtál. Az meg minden, csak nem jó belső.
2016. márc. 7. 13:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te azzal jössz, hogy a másik felszínes, én meg úgy érezném megkaptam az első átbaszást tőled. Ezek után döntően befolyásolná a véleményem ez az infó.
2016. márc. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!