Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor vagy hányadik randin közeledjek a csaj felé?
Figyelt kérdés
Pl. megölelni, megpuszilni vagy hány találkán át érdemes vele csak beszélgetni vagy elvinni valami nem túl drága helyre?2016. márc. 6. 13:22
1/5 anonim válasza:
korod? Én 20 évesen annó elsö randit arcra puszival kezdtem és egy véletlen szájra puszival zártam, elsö jobbra második balra 3adik meg véletlen szájra aztán abból lett egy csók. Elvinni valahová 2odikon de az elsöre is voltak 5leteim.
2/5 A kérdező kommentje:
21
2016. márc. 6. 14:27
3/5 anonim válasza:
már első találkán lehet, ha érzed, hogy szimpatikus vagy neki... de a második végére egy csók mindenképp elcsattanhat, szerintem :) hogy lássa, hogy tudod, hogy mit akarsz, hogy bejön neked... az ezt követő dolgokat már nem kell siettetni, nehogy azt gondolja, hogy csak azért kell
4/5 anonim válasza:
Legkésőbb az első randi végén. Ha első randin nincs csók, akkor már később se lesz.
5/5 anonim válasza:
1. vagyok mivel rossz idö van mindig mostanàban jobb ha 1.randin is programban gondolkodol séta a parkban nem tul esélyes . Hàt ha elsön nem is jön a csók nem gàz ha akar még talâlkozni veled 2.on azt is akarja legyen csók ha 2.se mered bénànak tünsz és csajoknak olyan nem kell (fajfenntartó ösztön a gyenge kihal alapon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!