Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok ilyen "depis"? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen "depis"? N

Figyelt kérdés

1 éve nincs párom. Az elején jó is volt, mert egy hosszú kapcsolatból léptem ki, így kellett egy kis magány. Persze akadtak udvarlók, pár hónap után alakult is egy sráccal, de semmi sem lett belőle, pedig minden remekül alakult. Mai napig vannak olyanok, aki csapják a szelet, felbukkannak, aztán eltűnnek. Olyan is akad, akiről tudom, hogy tetszem neki, mégsincs semmi.

Szóval ez a nesze semmi helyzet álly be, ami lehangol, elveszi a kedvemet, olykor a mindennapok is nehezek, nehéz a munkámra koncentrálnom. Persze önmagamból merítek erőt, illetve tuningolom magam, de az akkor sem olyan, mint mikor van az embernek egy társa, aki szereti és akire számíthat. Aki mellette áll...aki felhívja, csak mert hiányzik neki, vagy csupán a hangját szeretné hallani... Szóval aki érdeklődik, mert fontos vagyok neki.

Ez így olyan rossz. Olyan erőtlenné tesz. Tudom, hogy a nyavalygás még senki problémáját nem oldotta meg, csak rossz ez így...

Telnek a napok és egyre rosszabb...

Arról nem is beszélve, hogy erről beszélni se beszélek senkivel...

Másnál is van ilyen?

2016. márc. 5. 21:29
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
38%
Nekem másfél éve nincs senkim és hasonló cipőben járok. Az a baj csak bunkók, meg gyökerek próbálkoznak, normálisak nem. Én a barátaimmal próbálom elfelejteni a magányt :)
2016. márc. 5. 21:47
 12/54 A kérdező kommentje:
#9 Nem vagyok képtelen. Ha képtelen lennék, már nem élnék. Az ember társas lény.
2016. márc. 5. 21:47
 13/54 A kérdező kommentje:
#12 Pacsi. :) Pont ezt teszem én is. Közben bízom benne, hátha rámtalál valaki...
2016. márc. 5. 21:49
 14/54 anonim ***** válasza:
Nem szabad lehangolódni vagy rágódni rajta. Tenni kell érte valamit vagy ha nem megy lefoglalni magad. Én például lefoglalom magam. Munka közben arra koncentrálok itthon meg keresek más elfoglaltságot, de így is megeshet hogy azon rágódok mi lett volna ha... Kell valaki melléd akiben megbízhatsz akivel beszélhetsz róla. Nem jó magadban elfojtani a dolgokat. Ha gondolod szívesen meghallgatlak és ha tudok segítek. A te életed a te döntésed. 23/F
2016. márc. 5. 21:50
 15/54 anonim ***** válasza:

Nem szabad ezt görcsösen akarni, úgy sokkal rosszabb.

Lehet akkor talál rád a szerelem, amikor nem is gondolnád.

Tessék ismerkedni, nyitottnak lenni,elfoglalni magad hobbival, bármivel.

Fel a fejjel :)

2016. márc. 5. 21:51
 16/54 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted. Én is hosszabb ideje vagyok egyedül, bár engem inkább az elején zavart, hogy üres lett úgymond az életem, mert egy elég hosszú kapcsolatomnak lett vége, és fura volt, hogy nincs mellettem senki. Szerencsére mindig elfoglaltam magam eddig, de már kezdem ismét magányosnak érezni magam.

Szoktál kezdeményezni te is, vagy csak megvárod, amíg leszólítanak? Találj valami olyan hobbit, amit csoportosan lehet űzni, ott akadhat egy olyan pasi, akivel kialakul egy barátság, ami átfordul később komolyabbá. Az a legjobb szerelem, ami ilyen baráti viszonyból indul. :)

29F

2016. márc. 5. 21:52
 17/54 anonim ***** válasza:
11%

Jólelkű mégis magányos lányok/nők,milyen férfiról álmodoztok?Csak pár alap dolog érdekelne,mire/kire mondanátok boldogan igent?

A félénkség tényleg kizáró ok,vagy csak akkor ha leküzdhetetlen?

2016. márc. 5. 21:54
 18/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok. :)

A félénkség egyáltalán nem gond. Én próbálkoztam, igaz, csak 1x egy félénk srácnál, de így sem jött össze, hogy megtettem az első lépést, pedig én is féltem.

Nincsenek komoly elvàrásaim. Ideálom főleg nincs. Legyen rendes, megbízható, kedves, szakítson rán időt, éreztesse, hogy fontos vagyok neki, tudja, hogy mit akar az életben, ilyesmik. Egyszerű lélek vagyok...

2016. márc. 5. 22:03
 19/54 anonim ***** válasza:
0%

Még csak 4 hónapja, de hasonlóan vagyok. Viszont nekem senki sem csapja a szelet.

24/F

2016. márc. 5. 22:04
 20/54 anonim ***** válasza:

18-as!

Szerintem ez mindenkinél egyéni. Mindenkinek meg van a maga elképzelése, egy képzeletbeli listája, de lehet hogy a másiknak van olyan tulajdonsága, ami annyira fog idegesíteni, hogy a sok jó mellett nem fogod azt érezni, hogy passzoltok. Viszont, vannak olyan tulajdonságok is, amik később úgy is eltűnnek (pl. félénkség) vagy hozzászokik a másik. Kár ezen agyalni és a nőket egy kalap alá venni.

21N

2016. márc. 5. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!