Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire reális elképzelés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális elképzelés, hogy egy partnereit sűrűn válogató lányt meg tudjak szerezni kapcsolatra?

Figyelt kérdés
22 évesek vagyunk mindketten. Az igazság az, hogy csak két alkalommal voltunk együtt, amit egyébként csak egy alkalomra terveztünk, de olyan jól éreztem vele magam, hogy szeretném kisajátítani magamnak. :/ Intelligens, kedves, szimpatikus lány. Rengeteget beszélgettünk és én is azt éreztem rajta, hogy jól érzi magát velem. Lehet hülyén fog hangzani ebben a helyzetben, de én azt is eltudnám képzelni, hogy ő legyen a gyereke(i)m anyja.

2016. márc. 5. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha össze akarsz jönni vele, ne abból indulj ki, hogy hány egy éjszakás kalandja van, inkább azt próbáld meg kideríteni, hogy egy komoly párkapcsolatban mennyire hűséges és megbízható.

Abszolút nem reális az az elképzelés, hogy ha valaki (ne adj' isten egy nő!!) fiatalon meri egy kicsit élvezni az életet, az soha nem fog megkomolyodni, és nem akar majd megállapodni valaki mellett.

Mivel nem ismerjük a lányt, ezért egyikünk sem tudja felvázolni az esélyeidet (max sztereotípiákra, vagy rosszindulatra épülő megbízhatatlan jóslatokat kaphatsz) de az már jó jel, ha jól érzi magát a közeledben. Szerintem adj időt neki, próbálj meg valamennyire a mindennapjai részévé válni, aztán majd elválik, hogy mi lesz..

2016. márc. 5. 13:22
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 Köszönöm, ez jó ötletnek tűnik.
2016. márc. 5. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:

"max sztereotípiákra, vagy rosszindulatra épülő megbízhatatlan jóslatokat kaphatsz"

Öööö...vagy TAPASZTALATBÓL mondják? Esetleg, talán...

2016. márc. 5. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem reális, főleg, ha azóta, hogy veled volt, még volt vagy két tucattal. Kérdés, hogy küldött-e ő feléd jeleket. Nem lehetetlen, mert lehet, pont te fogod meg, de ezt innen nem tudjuk eldönteni, mert nem ismerjük. Talán az a legjobb, ha őszinte vagy vele - akkor kapsz igazán választ a kérdésre.
2016. márc. 5. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ilyen időszakát éli? :P Az ilyen nőknek mint ő a monogám időszak 65 után kezdődik!
2016. márc. 5. 14:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha olyan típus, aki váltogatja a pasasokat, akkor az olyan is marad.22 évesen már nem fogod tudni átnevelni. Legfeljebb annyit mondhatnál neki, kár, hogy te mindenkivel jóba tudsz lenne, pedig el tudnám képzelni, hogy csak mi legyünk együtt ketten. De egy olyan nő nekem - akármennyire intelligens meg jól néz ki - nem kellene, aki mindenkivel hajlandó lefeküdni. Akkor ott valami önértékelési zavar van.
2016. márc. 6. 10:52
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Találtam neked egy Csokonai Vitéz Mihály verset. Jó régen írta, de ma is igaz:

Közhírré bocsájtás

Mindennek adom tudtára,

Hogy az asszony gonosz pára.

Olyan, mint a tekenőbe kiöntött víz,

Melynek állandóságához sohase bízz.

Ezután okosabb leszek,

Már én senkit fel sem veszek.

Nőstény szarvasbogár módjára sétáljon!

Rajtam kívűl más szeretőre találjon.

2016. márc. 6. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem mint mindenki, ő is képes a monogámiára. Csak most nem ilyen időszakát éli."

Ki kell ábrándítsalak, kérdező. A monogámia nem korszak-, hanem partnerfüggő. Ha megtalálja benned azt a pasast, akihez érdemes hűnek lenni, akiért érdemes feladni a szabadságát, akkor megállapodik. A feleségem is ilyen volt, és hímnemben én is így éltem. Mindketten az igazit kerestük.

2016. márc. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!