Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem lep és ijeszt meg? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem lep és ijeszt meg? N

Figyelt kérdés

Rámentem, nézelődtem társkereső oldalakon, kíváncsiságból. Meglepő volt látni, hogy sok fura ember regisztrál ezekre az oldalakra. Sokuk nem tud helyesen és összefüggően még egy pár soros bemutatkozást sem írni, pedig igazából ezen múlik minden. Biztos vannak értelmes emberek is fent, de én szerintem nem ott találok majd a nagy Ő-re.

Engem valahogy kiábrándít, hogy valakivel még kommunikálni sem lehet normálisan.. Mintha nem egy nyelvet beszélnénk..

Nektek mik a tapasztalataitok?

2016. márc. 4. 21:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9%
Jó dolgába nem tudja miből válogasson, utána meg idejön nyavalyogni... Szerintem az írástudatlanok is jól jártak azzal, hogy skippelted őket. :D
2016. márc. 4. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:
8%
talán ilyent kellene e irni hogy helo lehel vagyok. értek az atomfizikához a mechanikához psihohoz és 3 nyelvet simmán beszélek erdélyi vagyok és álmodozok a csajokhoz 180vagyon és szeretem a trance zenét informatukus vagyok és hüjén öltözök hobbim a modelzés és ha lehetőségvolna s bevállalnák a csajok értek az intim maszirozáshoz igaz még sosem vállalta be senki. Soha nem volt barátnőm csak álmodozok rola és reménykedek amit lassan kezdek elvesziteni öszinte vagyok de végül is nincs pénzem és nem vagyok hajlandó csajoknak megvenni mindent. Ha rám figyelnének egazás meg tudnák adni ac sajnak hogy igazán jol érezze magát. nem nézem le eggyátalán öket de vannak elávrásaim. pl. ilyen bemutatkozásra számitasz? Ebböl amit irtam semmi sem hazugság de gondolom jobb amit társkeresőn láttál nem?
2016. márc. 4. 21:47
 13/24 mikeXxX ***** válasza:
Savanyú asszonyka sok sikert neked :D !
2016. márc. 4. 21:58
 14/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy neten felesleges próbálkozni. Csak ott jobban teret kap a belső, mint a külső. Így nem csak a pasi szemét vonzom be.. Persze nem panaszkodom.. Jaj, nem azért, mert nem tudnék, hanem mert mitsem segít.

A provokatív kommentelőknek: aki ok nélkül kötöszködik, bánt másokat, annál szerencsétlenebb ember nincs. Tudom, hogy ezen az oldalon a "cse$zegessük a másikat" a trendi, de a való életben ezek az emberek elbukottak. És az élet nem a net, hanem a valóság, ami kint vár mindenkit.

2016. márc. 4. 22:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Bár igazad lenne ebben a "belső mint külső" dolgoban. Örülnék.
2016. márc. 4. 22:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Anno fent voltam én is poénból pár oldalon, mikor még nem értettem a nők nyelvén, de botrányos volt a küllemi és értelmi felhozatal is. :D Ma már csak röhögök ezen.
2016. márc. 4. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:

"Csak egy részét olvastam el" -> itt a gond.

2016. márc. 4. 22:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük ki hány embert bánt meg, te tuti az élen járnál...
2016. márc. 4. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én a másik oldalról való vagyok.

Regisztráltam 1-2 társkereső helyre, mert kíváncsi voltam milyen. Gondoltam megpróbálok ott ismerkedni, mivel élőben eléggé zsákbamacska dolog az ismerkedés. Társkeresőn mégis van lehetőség megnézni a másik adatait, mivel foglalkozik, stb.

Nem írtam magamról sok bemutatkozást, de ami adatot meg tudtam adni, azt megadtam. És elkezdtem ráírni a számomra szimpatikus nőkre. Nem külső alapján választottam ki őket. Inkább olyat kerestem, akinek bejön a személyisége. Minimális mennyiségű választ kaptam, ilyen 2-4%-os nagyságrendben. Velük is megszakadt a kapcsolat hamar.

Próbáltam ismerkedni olyan nőkkel is, akik olyasmi típusúak, mint te lehetsz. Azaz műveltebb, intelligensebb, vannak céljaik. Hát ezek úgy levegőnek néztek, hogy csak na :)

Nem 1-2 soros gagyi dumával állítottam oda és a helyesírásommal sem volt szerintem gond. Leírtam 1-2 mondatban ki vagyok, mivel foglalkozom, mi érdekel. Utána, hogy szeretném megismerni és 1-2 kérdést az adatlapja alapján feltettem. Nem tolakodtam, nem tettem szexuális megjegyzéseket, ahogy az állítólagos "beteg férfiak a társkeresőkön" szoktak.

Szerintem arról lehet szó, hogy azok a pasik, akik személyiség alapján megfelelnének neked, azokat nem tartod szépnek/helyesnek. Azok a pasik, akikre meg felfigyelnél, mert "jólnézki", azok olyanok, amilyeneket te leírtál.

Én nem találtam barátnőt, de még igazán az ismerkedésbe sem tudtam belekezdeni. Persze tudom, velem van a hiba, mert biztosan nem nézek ki jól :)

2016. márc. 4. 22:57
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
Hány éves vagy anyukám? Nekem az a tapasztalatom, hogy a nőket rohadtul nem érdekel semmi, csak vannak a vak világban és kész, válogatnak bőszen, amíg tudnak, aztán majd mikor elmúlik a szépség, majd néznek nagyot, ha már nem érdekelnek senkit. Többségük válaszra sem méltat, aki meg igen, az is flegmán. Elvárják, hogy nyűgözzük le őket, mert ők nőnek születtek. Tisztelet annak a minimális kivételnek.
2016. márc. 4. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!