Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem lep és ijeszt meg? N
Figyelt kérdés
Rámentem, nézelődtem társkereső oldalakon, kíváncsiságból. Meglepő volt látni, hogy sok fura ember regisztrál ezekre az oldalakra. Sokuk nem tud helyesen és összefüggően még egy pár soros bemutatkozást sem írni, pedig igazából ezen múlik minden. Biztos vannak értelmes emberek is fent, de én szerintem nem ott találok majd a nagy Ő-re.
Engem valahogy kiábrándít, hogy valakivel még kommunikálni sem lehet normálisan.. Mintha nem egy nyelvet beszélnénk..
Nekem az a tapasztalatom, ha valaki nem érdekel továbblépek és nem csinálok ügyet abból, milyen szerencsétlen...
2016. márc. 4. 21:22
2/24 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondjam, ők csinálják jól. Nem ezen múlik. Ha szépen írsz, helyesen és bőségesen akkor se lesz jobb. Úgyis azon múlik mennyire vagy szép meg ilyesmik.
Utálom ezt.
2016. márc. 4. 21:23
3/24 anonim válasza:
Férfi vagyok, én is gondolkoztam a társkeresőn, de még nem regisztráltam sosem ilyen helyre. Viszont ha már a helyesírás is előny, meg az összefüggő értelmes szöveg, akkor lehet, érdemes lenne. :D
Ebben a netes korszakban nem adnak sokat a helyesírásra.
2016. márc. 4. 21:24
4/24 anonim válasza:
Általában a bemutatkozások sablonosak. Vannak olyan oldalak ahova igazán bemutatkozást sem írhatsz. Jobb úgy bemutatkozni, hogy konkrétan az adott illetőnek, mint mindenkinek publikussá tenni. Vagyis véleményem szerint. Élőben jobb ismerkedni, mint neten. Neten természetesen könnyebb, mert összeszedheted a gondolataidat és úgy írhatsz. De ha már én neten ismerkedem akkor nem leveleket szeretek küldözgetni, hanem "chat" lehetőség legyen. Ez legalább vissza adja a "real-time" beszélgetést, még ha csak virtuálisan is. Vannak fura alakok. Férfiakban és nőkben is. A fele meg szerintem hazugság, vagy csak az oldal által előállított botok. Mindenki ki adhatja magát másnak már csak szórakozásból is. Szóval tudnod kell, hogy ki az igazi és a normális és ki nem az. :)
2016. márc. 4. 21:24
5/24 A kérdező kommentje:
Én eddig előben ismerkedtem. Nincs is semmi gondom ezzel, csak mostanság komolytalan emberek találtak rám vagy félénk férfiak.. Így jutott eszembe a net. De csak felpillantottam.
2016. márc. 4. 21:27
6/24 anonim válasza:
Társkeresőn próbálkoztam egyszer, de hasonlókba ütköztem mint te kérdező, ráadásul nagyon sok a selejtes hapsi. Felregeltem kaptam - nem viccelek - 200 levelet az első két napban. Csak egy részét olvastam el és egyik rémisztőbb volt mint a másik. Kamuk, pénzes ajánlatok, sablon levelek. Szóval hamar töröltem magamat, nekem ez nem hiányzott.
2016. márc. 4. 21:27
7/24 anonim válasza:
"... pedig igazából ezen múlik minden..."
Hát kurvȧra nem. :D
2016. márc. 4. 21:28
8/24 A kérdező kommentje:
#7 Ha valaki 'analfabéta', mit lehet vele kezdeni. Ha még pluszba közönséges és fárasztó is, hát... Te tudod. De nem vagyunk egyformák.
#6 Én nem regisztráltam, csak érdekelt a 'felhozatal'. Hát, nem erre számítottam.
2016. márc. 4. 21:31
9/24 Kenzo Tenma válasza:
Én már fel is adtam emiatt mindennemű ismerkedést, nem töröm magam. Majd a gyökerek egymásra találnak. Elegem lett a sok hülyeségből meg könyörgésből.
2016. márc. 4. 21:33
10/24 anonim válasza:
#8: Amikor belebotlasz 200 analfabétába, el tudom képzelni, mennyi türelmed lesz elolvasni a kétszázegyediket, főleg akkor, ha az éppen egy húszoldalas kisregény. Igazából megértem a ti helyzeteteket is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!