Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Goldengate társkeresőjéről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Goldengate társkeresőjéről vagy csak úgy onnan van akinek már sikerült összehoznia valamit?

Figyelt kérdés

Gondolok itt rövid és hosszútávú dolgokra, illetve, hogy azzal találkozott (ha tudott találkozni), akit a képek ábrázoltak.

De az is érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak evvel a harmadikként való beszállással egy párhoz.

24F

2016. márc. 4. 20:40
 1/5 MolotovPunk ***** válasza:
Nem.De a Goldengate társkereső szerintem inkább kaland keresők helye.Illetve annak hazudják.Vannak értelmesebb helyek attól.Szerintem felejtsd el.
2016. márc. 5. 00:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Mondanál párat az értelmesebbek közül? :)

Szeretnék ismerkedni :)

2016. márc. 6. 01:09
 3/5 MolotovPunk ***** válasza:

Nincs igazán értelmes társkereső.A társkeresők nagy része hulladék,mert sokan nem arra a célra használják amire kéne.Részben szerencse is kell ezekhez.Ettől függetlenül,igaz nekem már jött össze társkeresőn is komoly kapcsolat,de személyes ismerkedésben is.Tehát voltak pozitív tapasztalataim is.

Viszont ahogy elnézem te nem igazán komoly kapcsolatot keresel.Párhoz akarsz csatlakozni harmadiknak.Azért valljuk be,hogy nem sok pár van,aki bele menne ilyenbe,még szextárskeresőkön is kevés ilyen pár lehet...

Továbbá biztos akad ilyen,de azok simán válogathatnak is.

2016. márc. 6. 01:45
 4/5 A kérdező kommentje:
hát én speciel nem párhoz állnék be, hanem 1on1 lánnyal, de mivel azon az oldalon azt láttam, hogy van lehetőség párokra keresni, kíváncsiságból megkérdeztem, hátha van itt olyan aki mondd rá A-t vagy B-t :D
2016. márc. 6. 23:27
 5/5 MolotovPunk ***** válasza:
2 csajhoz csatlakozni harmadiknak még nehezebb manapság,mint ha egy hetero,vagy biszex párhoz fiúhoz,lányhoz csatlakoznál szexre...
2016. márc. 7. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!