Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/187 anonim ***** válasza:
34%

76%-os (a gazdag csávóval)!

Te figyelj már, az általad leírtak annyira inkonzisztensek mindennel aminek bármi értelme lenne, hogy hihetetlen.

Állítod, hogy tökéletes pasid van, aki jól néz ki, pénzes stb, még is MINDEN ESTE itt dühöngsz a monitor előtt és minden létező kérdés s te válaszaiddal van szabályosan teleszarva.

Nem tudom, de ez a tény kissé ellent mond bárminek, mert mi lúzerek (csúnya, nem gazdag) férfiak jogos, hogy itt irkálunk - hisz nincs jobb dolgunk, de a te tökéletes kapcsolatod és életed sem lehet valami... hogy is mondjam kielégítő, ha mindig itt túráztatod magadat.

Nem érzed, hogy minden mondat amit monitorra vetsz szabályosan cáfol mindent amit állítasz ?

2016. márc. 3. 22:38
 82/187 anonim ***** válasza:
22%
#77: Rengetegen adják is a fél karjukat azért a nőért, akit szeretnek, aztán a szeretett asszony inkább a fél házzal lép le, a fél kart meg sátáni kacajjal hajítja vissza a romhalmazra.
 83/187 ~OnLány~ ***** válasza:
74%

Jaj 80. olyan negatívan állsz hozzá.

Hidd el,minden férfinek jót tesz egy barátnő,ne hallgass a többiekre.

84/187 anonim ***** válasza:
20%
inkább amit keresek magamra költöm nem a nőkre
2016. márc. 3. 22:39
 85/187 anonim ***** válasza:
25%
Kur...ázni még mindig olcsóbb mint egy barátnőt tartani:D:D
 86/187 ~OnLány~ ***** válasza:
83%
De attól,hogy EGY! lánnyal ilyen élményed volt,miért kell a többit is egy kalap alá venned?
 87/187 anonim ***** válasza:
71%
A párom külföldi üzleti úton van 1 hete, nekem meg valahogy le kell vezetnem a feszültséget. ;)
2016. márc. 3. 22:40
 88/187 anonim ***** válasza:
19%

Egyszer volt és tényleg jót is tett - utólag a kapcsolat eleje az életem egyik legjobb időszaka volt. Igaz pénzt semmit nem tudtam felmutatni, de szerencsém volt, mert nem is kellett... Egyrészt fiatalság, másrészt a zsebpénze nagymamám nyugdíjával volt egyenlő. Szóval a pénzel nem kellett foglalkozni.

Egy a baj: Ilyen már nem lesz! Egyrészt öregebbek vagyunk, másrészt nem sok csaj rohangál milliomos apucival hogy ne kelljen aggódni a pénzek miatt.

2016. márc. 3. 22:41
 89/187 anonim ***** válasza:
18%
#85: Relax-relax, pár hónappal ezelőtt levezettem itt, hogy mennyibe kerül egy rendszeres prostihoz járás, és egy állandó barátnő fenntartása. Hát nem kimagyaráztak a gatyámból, hogy a barátnő olcsóbb?
 90/187 anonim ***** válasza:
14%
ne etessétek a trollt a 76%ost úgy van gazdag hapsija mint nekem
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!