Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/187 anonim ***** válasza:
72%

Senki nem várja el, hogy a férfi fizessen a randin.

Illik felajánlani, hogy aztán a nő mondhassa, hogy nem, nem, állja a részét. Ha ragaszkodik hozzá a férfi, akkor majd legközelebb meghívja a nő. Ennek így kéne működnie.

2016. márc. 3. 21:55
 42/187 anonim ***** válasza:
24%
igen! vidd étterembe kocsival ide oda mozi koncert nyaralás stb stb.. de bírom a gyks embereket jaj az én párom gazdag még se költ rám sokat kamu dumák itt egy átlag nőre is kell költeni nem is keveset
2016. márc. 3. 21:55
 43/187 anonim ***** válasza:
19%

"2. A párom nem csóró, ami azt illeti, sőt.."

De azért ezt így a biztonság kedvéért leírod, hogy tudjuk egy pénzes muksó alá tudtál befeküdni! Ja a nőknek nem a pénz számít, vagyis de csak még akkor sem ismerik el, ha épp beismerik! :-D

2016. márc. 3. 21:56
 44/187 anonim ***** válasza:
74%

Miután azt állították, hogy a párom csóró és tuti elhagynám egy gazdagért.. nos a párom nem csóró.

Hogy befeküdtem alá? Mikor összejöttünk, akkor még nem volt se lakása, se kocsija, kollégiumban lakott. Fogalmam nem volt a fizetéséről, a bankszámlájáról, a tartalékairól. Semmit nem tudtam az anyagi helyzetéről csak azt, hogy okos és dolgos.

2016. márc. 3. 21:57
 45/187 anonim ***** válasza:
2%

#41 - de mi van akkor, ha a nő nem akar másodszorra találkozni és azt mondja "fizess te majd legközelebb én" magában pedig "hahaha, nem lesz legközelebb".

Kicsit rizikósnak érzem magamra vállalni a fizetésd. Ha valaki tudja, hogy nem ő fizet vagy felezés akkor tuti mindenféle bazi drága dolgot fog inni, mert potya.

2016. márc. 3. 21:58
 46/187 anonim ***** válasza:
6%

Meg a Johny Bravo testalkat is jótékony hatású volt.

2016. márc. 3. 21:58
 47/187 anonim ***** válasza:
36%
Megoldás: Ha az első randis vacsorán kikéri a bélszínt meg a kaviárt, akkor egyszerű. Ne fizesd ki az egészet. Ha már ennyire potya, és a legdrágább dolgokat kéri, akkor az csak nyilvánvaló nem? Ebben az esetben ne legyél gáláns. Úgyis mindegy, hiszen 2. randi nem lesz.
2016. márc. 3. 22:00
 48/187 anonim ***** válasza:
63%
Bármibe bele tudtok kötni, tök jó.
 49/187 anonim ***** válasza:
11%

"Semmit nem tudtam az anyagi helyzetéről csak azt, hogy okos és dolgos."

Hallod te úgy vágod magad alatt a fát, hogy öröm nézni! :-D

Okos és dolgos fordítás: el tud tartani és kigürizi majd a belét értem.

50/187 anonim ***** válasza:
77%
Miért? Egy lusta hülyét kéne választanom?
2016. márc. 3. 22:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!