Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/187 anonim ***** válasza:
15%
Szerintetek mit szerettek a nők a férfiakban,még mielőtt a pénzt feltalálták volna?:)
2016. márc. 3. 21:39
 32/187 ~OnLány~ ***** válasza:
80%

Miért hiszitek azt,hogy kötelező egy lányra költeni? :O

Egyébként mi is költünk a férfiakra,báris én szoktam a barátomnak ajándékokat venni,ő is nekem.

"Meg mindenféle drága szirszar mikor "rossz kedve van" meg mentruál és idegbeteg... Vagy karácsony meg névnap - nem elég a 2000 forintos cucc, nem-nem, minimum 5 számjegy."

"Csak az életedet a szabadidődet az egzisztenciádat, gyakorlatilag MINDENT! "

Nem semmi..az a probléma,hogy ahelyett,hogy kedvesek lennének egyesek és szép szavakkal intéznétek el a a barátnőtök rosszkedvét,inkább ajándékot vesztek,csak hallgassanak végre.

Többet ér a figyelmesség és a szeretet egy karkötőnél.

2016. márc. 3. 21:39
 33/187 anonim ***** válasza:
7%

A legtöbb csaj elvárja a szemét bizsukat, nem?

2016. márc. 3. 21:41
 34/187 anonim ***** válasza:
7%
#32: ha a mostani csóró pasid mellett megismerkednél egy szén gazdag csávóval, aki még kedves is veled, nem maradnál a pasid mellett. ;)
2016. márc. 3. 21:43
 35/187 anonim ***** válasza:
16%
#31: A pénz feltalálása előtt a férfi fogta a kis bunkósbotját, finoman fejbe csapta vele, majd a hajánál fogva a földön húzva hazacibálta a kiszemeltet.
2016. márc. 3. 21:43
 36/187 anonim ***** válasza:
13%
:D:D ütős megfogalmazás:D:D
2016. márc. 3. 21:45
 37/187 anonim ***** válasza:
9%
31-es! Fun fact: a pénz valójában egyidős az emberi társadalommal, olyan, hogy a pénz előtt olyan nem volt, a barlanglakó gyűjtögető ősemberekek pedig azzal csinálták, akivel rájuk jött!
2016. márc. 3. 21:45
 38/187 anonim ***** válasza:
4%

Nem-nem, akkor azok a csávók voltak előnyben akiknél több kaja vagy gyűjtött cucc volt elrejtve vagy leverte a többi lúzert és instant ő az alfahím.

2016. márc. 3. 21:50
 39/187 anonim ***** válasza:
74%

1. A legtöbb csaj nem várja el a szemét bizsukat.

2. A párom nem csóró, ami azt illeti, sőt.. de nem tart el, nem halmoz el ajándékokkal, mert semmi szükség erre. Szülinapra, karácsonyra, évfordulóra mindig meglep (ahogy én is), néha meghív vacsorázni (ahogy én is), el szoktunk járni moziba, kirándulni, nyaralni (mindet felesben fizetjük). Nagy ritkán meglep egy szál virággal, vagy a kedvenc csokimmal. Ennyi a plusz, amit rám költ.

2016. márc. 3. 21:51
 40/187 anonim ***** válasza:
7%

Hát remélem igazad van. Egyelőre már elég azt hallgatni, hogy a randikon fizessen a férfi meg ilyenek... Ez az indítás eléggé az "utána is fizessen csak" világát terjeszti elő.

2016. márc. 3. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!