Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/187 anonim ***** válasza:
22%
41% Nem, nem ez az oka. ;) Te nem vagy véletlenül alacsony és ocsmány?
2016. márc. 3. 21:25
 22/187 anonim ***** válasza:
25%
Ha több olyan lenne mint a 41%-os meg én, akkor a női nem megnézhetné magát és elgondolkodhatna egy kicsit! Sajnos sok az agymosott hülye, -még- aki hajlandó az életét odadobni egy p.na kedvéért. Remélem, ahogy volt női emancipáció egyszer megérjük a férfiak többségének ébredését is!
2016. márc. 3. 21:26
 23/187 anonim ***** válasza:
93%

a 13-nak igaza van. a kapcsolat kerülhet abba,(programok néha ilyesmi) és mi is költünk rátok.

én vittem már el nyaralni,(nekem volt pénz, neki nem, hát fizettem) vagy utaztunk el egy kicsit távolabbi városba, és ott vettem neki valamit amit nagyon szeretett volna, ezen az egyetlen napon is 15ezer simán elment.

és nem, nem kell költeni, senki nem kötelez. néha meglep a kedvenc csokimmal, vagy vár valami kajával, ezek tök jól eső dolgok.

nem kell havi több tízezrekkel számolnod, nem is értem az ilyen felfogást.

a programok pedig kerülhetnek pénzbe.

de ha nincs éppen, hát elmehettek sétálni is.. mi is voltunk már így.

2016. márc. 3. 21:27
 24/187 anonim ***** válasza:
93%
Megnézhetnénk magunkat? Miért, mi történne?
2016. márc. 3. 21:27
 25/187 anonim ***** válasza:
88%

Nokent a munkambol kifolyolag kulfoldon sokat keresek, a ferjem szinten. Ha szingli lennek tobb penzem maradna ho vegere, mert pl kozel nem vennenk ennyi kajat, nem tartanank fent ket kocsit is sorolhatnam.

Egyebkent attol fugg honnan nezzuk. En szivesen veszek neki barmit, ahogy o is nekem. Sokba kerulok?Igen. O sokba kerul?Igen. Jo ez?Jo.

Nem a no kerul sokba hanem a parkapcsolat maga.

2016. márc. 3. 21:28
 26/187 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként áruljátok már el? Miért kerül sokba egy nő? Mi az amit szerintetek fizetni kell egy nőnek?

Vegyünk egyetlen hónapot. Ebben a hónapban mi történne? Mit vár el egy nő? Mit fizessetek neki? És ez kb. mennyit is jelent pénzben?

2016. márc. 3. 21:29
 27/187 anonim ***** válasza:
22%
Nem lenne annyi puhap.cs, aki ugrana a lábatok elé, az lenne és hidd el ez a nők többségének, aki elvárják, hogy a férfi kinyalja a s.ggét is bizony nagyon fájna!
2016. márc. 3. 21:29
 28/187 anonim ***** válasza:
83%
Nem látom, hogy olyan sok puhapcs lenne. Értelmes felnőtt férfiakat és nőket ismerek, akiknek nem egymás lehúzásából áll az élet.
2016. márc. 3. 21:31
 29/187 anonim ***** válasza:
89%
Szóval mit kéne fizetni egy nőnek? Annyiszor mondtátok már, de még soha nem számszerűsítette senki. Nagyon kíváncsi lennék.
2016. márc. 3. 21:32
 30/187 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én magas és ronda :D
2016. márc. 3. 21:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!