Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
 181/187 Titusztitusz ***** válasza:
Ne keverd el a témát...ITT most nem az volt a kérdés hogy ki repül, hova, és mikor,(Ha repül...) hanem AZ, hogy egy PÉNZES pali automatikusan egyben SIKERES ÜRGÉNEK SZÁMÍT-E, illetve fordítva...Én leírtam az ellenérveimet, és kijavítottam egy téves meglátást példákkal igazolva, aztán részemröl ennyi...(Amúgy én jóval több példát láttam már arra, hogy rusnya, pénzes ürgéket röptettek meg a hölgyek, gyakran még megis kopasztva őket, mint arra, hogy NEKIK TETSZŐ pénztelen fickóknak adták volna ki az útjukat...De mondom:Ebbe most ne menjünk bele, mert ez már egy másik téma...)
2016. márc. 4. 13:40
 182/187 Knapp ***** válasza:
100%

Nem kell mindegyikre sokat költeni, ráadásul szoktatás kérdése az egész.

Ha nem próbálsz a pénzeddel jelentős előnyre szert tenni a pináért folytatott küzdelemben már az elején, akkor jobban kontrollálható a dolog. :)

Más megközelítésben: inkább te döntsd el, mennyit akarsz költeni egy csajra, mert ha túlvállalod magad, akkor úgysem lesztek sokáig boldogok együtt.

Egyébként az alkalmi kapcsolatok fajlagos költsége magasabb, egységnyi pénzért egy tartós kapcsolatban sokkal több szexet kapsz. ;)

Az első randik "bekerülési költsége" sajnos tényleg néha aránytalanul magas. hehe

2016. márc. 7. 09:27
 183/187 Knapp ***** válasza:

Hja és ha összeköltözöl a csajoddal az helyett, hogy mondjuk egyedül fizetnéd a rezsit, akkor már határozottan pluszban leszel. :)

És ha ritkábban mész ezután szórakozni, akkor azon is spórolsz ám.

Szóval a rövidtávú kiadások akár hosszabb távon meg is térülhetnek.

2016. márc. 7. 09:31
 184/187 anonim ***** válasza:
Ha a pénzedért van veled, akkor igen, sokat, és még többet.
2016. márc. 7. 11:28
 185/187 sadykowich ***** válasza:

Ha qrva, akkor KELL, ha nem az, akkor saját/közös döntés, hogy mennyit költesz rá.

Gondolok itt arra, hogy mennyire szerettek eljárni ide-oda, milyen igényeitek vannak, stb. az nem csak rajta múlik, hanem rajtad is. Pl. ha eljárogattok ide-oda, akkor gondolom veszel neki legalább 1-2 bambit, belépőt, stb.

2016. márc. 7. 18:48
 186/187 anonim ***** válasza:
illik vagyis ha nem költessz akkor elviszi más, ösi ösztön fajfenntartás azzal párosodik aki több kaját tud a kölyköknek hozni mert biztonságosabban felnevelhetöek. Mostanra csak az maradt meg bennük hogy minnél tehetösebb pasival jobb dugni
2016. márc. 7. 22:50
 187/187 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazi férfi vagy akkor a nők költenek rád !!
2016. márc. 8. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!