Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
 171/187 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Attol függ hogy KINEK...Egy rusnya lúzernek valszeg igen, de egy "nők álma" fickónak viszont már nem...Ugyanis ez utóbbiakkal álltalában az szokott lenni a helyzet, hogy inkább A NŐK KÖLTENEK ŐRÁ...
2016. márc. 4. 11:18
 172/187 anonim ***** válasza:
41%

Látom megy a sok negativitás urak.

Akkor kifejtem a lényeget.

Igen az egzisztencia extrém fontos, a nők ezt IS nézik,hát hogyne néznék könyörgöm.

Melyik nő gondolja ezt? ,,De jó lenne egy igazi közmunkás pali,aki szőrös,sörözik,böfög,fingik.Keres 50ezret se.Olyan jó lenne vele nyomorogni és nyaralni maximum a Balatonra menni egy bungalóba két év spórolással.Olyan jó,hogy igénytelen és hogy slamposan jár,nem tud öltözködni mert nincsen pénzünk.

És amikor felülünk a büdös,mocskos BKV-ra majdnem kitörik a sarkam maga a fenomális érzés,huhhh már nedves is vagyok".

Ugye érzitek az iróniát?

Ez ösztönös,és ezért nem szabad a nőket pocskondiázni,mert ez ösztön.

Nem jó vagy rossz ez tény.Amit te társítasz hozzá akkor lesz jó vagy rossz a szemedben.

Régen is ez ment csak akkor az volt aki vitte a nőt aki erős,izmos volt,aki ment leölni a mamutot aki adta a kaját és voltak gyűjteményei is.És akkor is a nők csak az ,,alfákkal" szexeltek a többiek kihaltak kihullottak.

Ma is ez van,csak ma minél csinosabb szebb egy nő vagyis durván mondva minél piacképesebb annál több elvárása van.

Ez egy így logikus,más az elvárása egy pályakezdő mérnöknek és más egy seniornak.

Egy pályakezdő elmegy 150-ért is,egy senior már elvárja a céges kocsit is mondjuk.

Na ugyanez,egy átlagos duci csaj is nézné,de neki semmi választása nincsen neki marad a maradék pasikból,akik senkinek se kellenének alapjáraton és ezáltal ,,vonzalmat" éreznek mert más lehetősége sose lesz amúgy.

Be kell érje sajnos.Úgy mint egy pályakezdőnek be kell érje bármivel,nincsen tárgyalási alapja,de amint senior lesz a lehetőségei kitárulnak.

Na ugyanez a csajoknál minnél igényesebb,szexibb,csinosabb annál több férfi akarja őt,és hát mivel sok a kínálat ezért a legjobbat fogadja el és ez így van rendjén,ez a normális.

Most őszintén ki itt programozó?

Na játszunk el a gondolattal.

Van több ajánlatod:

1. KisJózsi BT

2. XY KFT.

3. Google

4. Interactive Brokers

Na ki melyiket fogja elfogadni?Mi alapján döntötök?

Ugye mit tud adni a cég,nem?

Fizetés,ez az amaz.

Na most a nők ugyanígy vannak,ha a lány egy kalibrált igazi full full,akkor egyértelmű elvárásai vannak és lesznek is,ezzel nincsen mit szépíteni.

Az,hogy valakit kisemmiznek,erre csak annyit,hogy mindenkivel azt lehet megcsinálni amit hagynak. Házassági szerződés,nincsen a neveden semmi,ezek a trükkök,előre gondolkodunk ahogy kell.Donald Trumph is írja a könyvében akármilyen szerelmes vagy házassági szerződés kell.Ha nem íratsz magadra vess.

2016. márc. 4. 11:21
 173/187 anonim ***** válasza:
61%

"Igen az egzisztencia extrém fontos, a nők ezt IS nézik,hát hogyne néznék könyörgöm."

Igen, tehát ahogy te is elismered, a válasz az, hogy kell költeni a nőre. Csak indirekt módon és ráadásul nagyon sokat. Az egzisztencia ugyanis sokba kerül.

És ez rendben is van. Csak akkor ne hazudjatok b*sszameg!

"Ez ösztönös,és ezért nem szabad a nőket pocskondiázni,mert ez ösztön.

Nem jó vagy rossz ez tény.Amit te társítasz hozzá akkor lesz jó vagy rossz a szemedben."

Tehát ha ösztön, akkor oké. Értem. Ebből az következik, hogy a férfi meg szanaszét kefélhet, mivel az is csak ösztön. Ja, vagyis a férfi ösztön az mocskos, a női viszont érthető.

Egyre inkább azt gondolom, hogy aki megházasodik az lúzer. Aki szabad marad, az kiélheti ösztöneit ahelyett, hogy a nő ösztöneit elégítse ki.

"Az,hogy valakit kisemmiznek,erre csak annyit,hogy mindenkivel azt lehet megcsinálni amit hagynak. Házassági szerződés,nincsen a neveden semmi,ezek a trükkök,előre gondolkodunk ahogy kell.Donald Trumph is írja a könyvében akármilyen szerelmes vagy házassági szerződés kell.Ha nem íratsz magadra vess."

Ez oké.

2016. márc. 4. 11:32
 174/187 anonim ***** válasza:
38%

Ezt férfiként írtam utolsó,nem nő vagyok :)))))

Sok lánnyal randiztam,és mind mind amikor meglátta a megjelenésemet(izom,ruha,kiegészítők,akár kocsi),plusz,hogy mellettem nőként érezheti magát egyébként én ezt adom mellettem királynő lehet de én vagyok a király nem egy paraszt.Ez a kulcs.

Ösztönös dolgokat próbálja a társadalom elnyomni sajnos,ezért van ennyi elfojtott ember.

Igen egzisztencia sok sok lemondással jár,de egy igazi férfinak igénye van arra,hogy olyan életet éljen amiről álmodik.Ez a fontos,és a nők ezt érzik,mert aki pénzes ergó az sikeres tehát olyan a személyisége ő egy túlélő ami vonzó.

2016. márc. 4. 11:42
 175/187 Titusztitusz ***** válasza:
57%
174-es...Sok igazság van a hsz-edben, de az az egy mondatod, hogy:"Aki pénzes pali, az ergo egyben SIKERES is", az messze nem igaz...A "SIKERESSÉGNEK", a "VALAKISÉGNEK",és a PÉNZNEK az égvilágon semmi kapcsolata nincs egymással...Vagy ha mégis van példa időnként ilyenre,akkor sem AUTOMATIKUSAN jár együtt a két dolog...
2016. márc. 4. 12:47
 176/187 anonim ***** válasza:
Valamilyen szintén valahogy elérte,hogy legyen pénze,tehát valahogy kikaparta magának a gesztenyét.
2016. márc. 4. 12:54
 177/187 Titusztitusz ***** válasza:
De te csak EGYSÍKUAN TUDOL ezek szerint gondolkozni...És felületesen...Figyelj...Leírom most a SAJÁT PÉLDÁMAT...Nekem nincs se jól fizető állásom, se egzisztenciám, se "pénzem"...Ennek ellenére VILÁGÉLETEMBEN a "tenyerükön hordoztak a nők", megadtak nekem mindent amit kértem, segítettek ahol tudtak, és ha elhagytam időnként valamelyiket, hát akkor igencsak keservesen tudtak sírni...A mai napig is nyugodt, kellemes életem van...(Köszönhetően a feleségem gondoskodásának...)Most akkor szerinted EZ ESETBEN mi az ábra??? Én pl. akkor minek számítok? Egy "sikeres" valakinek, vagy egy "szánalmas lúzernek"? Főleg a HÖLGYEK szemében? A másik példa...Nézd meg mondjuk a drága politikusainkat...Tele vannak pézzel? Tele vannak...(A közpénzek intézményesített, és gátlástalan lopása az ugyanis mindigis jól fizetett, és ma is jól fizet...)Akkor most sikeres valakik lennének? Szerintem nem...Max. csak felkapaszkodott,gátlástalan, tehetségtelen SENKIK társasága mind, egytöl-egyig...Vagy ezek szerint te másképpen látod a dolgot?Szóval csak óvatosan mindig ezzel a "pénzes ürge=sikeresség-valakiség" képlettel...Mert valójában nagyon nemigaz ez az egyenlőségjel...Még felületesen nézve se...
2016. márc. 4. 13:09
 178/187 anonim ***** válasza:

Gondolom azért nézte el a csóriságod, mert kb. így nézel ki

[link]

2016. márc. 4. 13:19
 179/187 Titusztitusz ***** válasza:
Majdnem, de ITT nem az volt az előbb a kérdés, hogy KI HOGY NÉZ KI, hanem az hogy IGAZ-E automatikusan az a képlet, hogy "pénzes pali=sikeresség-valakiség"?? Én ERRE írtam azt, hogy EZ ÍGY NEMIGAZ...Van példa a pénzes pali=sikeresség elvre IDŐNKÉNT, de van példa az ELLENKEZŐJÉRE IS...Éppen ezért nem lehet azt kategórikusan kijelenteni hogy a pénzes csóka az egyben sikeres "valaki" ember is mindig, és fordítva...Mert ez nem ilyen egyszerű kérdés...Én csak ennyit akartam hozzátenni a témához...
2016. márc. 4. 13:26
 180/187 anonim ***** válasza:
52%

Jó, ha jól nézel ki akkor a nő fizet neked - kitartott tenyészbika vagy - reménykdj, hogy 10 év múlva is megye a dolog, és nem "tolna de már nem megye" - mert akkor röpülsz.

2016. márc. 4. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!