Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
 161/187 anonim ***** válasza:
17%

Hát velem pont az a baj, hogy NEM akarok istant szexet, sőt. Azt csak ha már vannak érzelmek is.

És leginkább a saját korosztályom keresem. Egye fene 22-26 év között.

2016. márc. 4. 00:10
 162/187 anonim ***** válasza:
41%
Felejtsd el a dogmatikus gondolkodást. Bárcsak 24 lehetnék újra. Én így fogom fel :D 30 alatt vagyok még én is, de már nem sokkal. Szóval örülj neki, hogy 24 vagy :)
2016. márc. 4. 00:11
 163/187 ~OnLány~ ***** válasza:
78%
Mindegy,holnap babavigyázóba megyek,sok volt ez a veszekedés mára. Jóéjszakát!
2016. márc. 4. 00:12
 164/187 anonim ***** válasza:
17%

Én már most reménytelennek érzem. Ha jön is olyan akivel el lehetne képzelni bármit is - az hazudozva eltűnik. Szóval kezdek kétségbeesni. Én 30 felett már el leszek veszve, szóval...

Félek nagyon. Úgy érzem nekem nem fog jutni semmi öröm e téren már.

2016. márc. 4. 00:14
 165/187 anonim ***** válasza:
13%
Azt hiszem itt sokan egy hajóban evezünk a nőkkel kapcsolatban.Lehetne barátnőm most is,de aki kínálja magát nekem nem kell,mert nem üti meg a szintet..nekem nem kell a " csúnya de kedves típus",b...za meg őket a gömbvillám!Egyébként c...rok én a nőkre,több velük a baj mint egy régi verdával:D:D
2016. márc. 4. 00:14
 166/187 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ám olyat is, hogy a nő költ én rám. :)
2016. márc. 4. 00:59
 167/187 anonim ***** válasza:
11%

A válaszom az eredeti kérdésre: egy egzisztenciát.

Lehet, h direktben nem kell meghívni meg fizetgetni a nőnek dolgokat (mert van annyi esze, hogy tudja, hogy ez átlátszó), de az egzisztenciát elvárja. Nyilván kortól függ, hogy milyen szinten. Ha 30 felett nem tudsz lakást/kocsit felmutatni, akkor várnak rád az ótvar tehén vagy gyerekes nők.

Nem kell bedőlni a nők dumájának, vagy csúny vége lesz!

2016. márc. 4. 08:48
 168/187 anonim ***** válasza:
9%

137-es!

Te ennyire hülye vagy? A család az nem más mint a a nő csapdája, hogy végleg kiforgasson mindenedből! Épeszű férfi pont családot nem akar! A barátnő is hülyeség, de azt legalább el lehet dobni követezmények nélkül. de a feleség meg "élettárs" az már egyenesen egy parazita!

Egyébként te meg a többi itt tomboló feminácska igazolta az összes negatív sztereotípiát, gratula! Többet tettetek, hogy meggyőzzetek sok férfit az igazságról mint, amennyit én valaha képes lettem volna!

2016. márc. 4. 09:08
 169/187 A kérdező kommentje:

Őőőő

Jó reggelt mindenkinek. :D

Kicsit sok ez a 160 válasz, hogy mindet végigolvassam. :D

2016. márc. 4. 10:34
 170/187 anonim ***** válasza:
Csáá kérdező! Emelem kalapom előtted! Rég láttam ilyet, h egy ilyen rövid kérdés alatt ekkora balhé legyen :D
2016. márc. 4. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!