Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
 141/187 anonim ***** válasza:
27%

Akkor hogyan fogtok családot alapítani? Azt meg ne mondjátok,hogy nem is akartok,mert elég nevetséges válasz lenne. :) nem kell se feleség se gyerek!

Fogtok,úgyis rájöttök,hogy hiányzik valami az életetekből és azok mi,nők leszünk ;) nagyon hiányzik nekem a balhé a veszekedés nők nélkül szebb az élet

Na akkor meg majd nevetni fogtok ezen a sok sületlenségen,amit itt összehordtatok. az sületlenség hogy rájöttem a nők igaz arcára?

2016. márc. 3. 23:48
 142/187 ~OnLány~ ***** válasza:
30%

Best Day Ever

Persze,ez teljesen így van,igazad is van. :)

Én nem arra gondoltam,hanem inkább most arra céloztam,hogy mennyire durván levan a női társadalom mondva,mert mi csak kihasználjuk a férfiakat.

Ami nem igaz. Vagy bánom is én ki milyen,akinek nem inge ne vegye magára.Csak rosszul esik,hogy ilyen hozzászólásokat kell írnotok.

Tényleg kár ezen vitázni,de nem szép tőletek.

És a kérdező is hibás,mert ő indította a lavinát,direkt.Mégis milyen válaszokat várt?Tudta jól mindenki,hogy veszekedés és robbanás lesz.

2016. márc. 3. 23:50
 143/187 anonim ***** válasza:
21%

Félelem szüli minden írásom itt...

2016. márc. 3. 23:52
 144/187 anonim ***** válasza:
28%
OnLány, tegnap valamelyik válaszodban pont te magad írtad, hogy sokat cirkuszolsz a pasiddal, hisztis vagy stb. Akkor ez nem kihasználás, érzelmi téren? :/
2016. márc. 3. 23:52
 145/187 ~OnLány~ ***** válasza:
50%

Mitől félsz? :D

Best Day Ever

Ja,hisztis vagyok,és? Minden nő és FÉRFI is tud az lenni.

Most hogy jön ide a hisztim?Mindjárt behisztizek rád is! :D Nem,nem az..jólvan,ilyen vagyok..de szeret.Akkor megért. Vagy nem tudom.Ha nem akarna nem lenne velem.

Akkor valamit mégis csak jól csinálok.

2016. márc. 3. 23:54
 146/187 ~OnLány~ ***** válasza:
15%
Amúgy ki az,aki még mindig kötekedni akar velem?Miért kell lepontozni?!
2016. márc. 3. 23:55
 147/187 anonim ***** válasza:
62%
Én nem bántalak téged OnLány, mert te értelmesebb vagy az itteni átlag nőknél, de azért még tapasztalatlan is, mivel korban még épphogy 2X-es lettél.
2016. márc. 3. 23:57
 148/187 anonim ***** válasza:
28%

Attól hogy elvakítanak és majd ki leszek használva... És még inkább attól, hogy nem is lesz semmi soha, mert már túl öreg leszek és ebben a korban olya dolgok "alap elvárások" mint saját lakás, kocsi, fene tudja még mik...

És hiányzik az a pár szép hónap amiről írtam. És az elvonás csak rosszabb ahogy fogy az időm.

2016. márc. 3. 23:57
 149/187 curáku ***** válasza:
29%
Szomorú.
2016. márc. 3. 23:58
 150/187 anonim ***** válasza:
29%

Ne poénkodj troll.

2016. márc. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!