Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kell egy nőre költeni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 21:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/187 ~OnLány~ ***** válasza:
72%

89. Na látod? :D

Mondom én,hogy minden férfinek jót tesz egy barátnő..

2016. márc. 3. 22:48
 102/187 anonim ***** válasza:
31%

Csillámszőrű...engem épp ugyanúgy szórakoztat, mint valószínű a kérdezőt. :D

Bármikor előtudom venni nektek a tapló énemet, ha szeretnétek. :D

103/187 anonim ***** válasza:
8%

Vagy csak elfogadhatjuk a tényt, hogy ez egy örökzöld téma.

Nem értem, hogy a nők ezt amúgy miért kérik ennyire ki maguknak, mikor a napnál is világosabb, hogy így van.

Ah mindegy felesleges logikát keresni gondolom.

104/187 anonim ***** válasza:
22%
Imádom ezt gyerekek mikor egy nőkre vonatkozó kérdést raktok fel csak úgy robban a bomba füstölnek a sorok:D:D Lassan kifüstöljük őket innen:D:D:D
2016. márc. 3. 22:49
 105/187 anonim ***** válasza:
18%

Ezt én is tapasztaltam. Művelt, értelmes figura - de mégis az utcán él. Vettem neki pár zsemlét meg 2 szelet szalámit hozzá - közben mesélt... Értelmes volt! Olyan dolgokat tudott - négy nyelven beszél, történelmi tudása nagyapáméval vetekszik (történelemtanár volt), művészeteket is ismeri...

Na és ki intézte el? A drága nej. Kitúrta az 5 szobás lakásból, a kocsiját is elvette - egyszerűen ráfogta, hogy őrült - az orvossal jött össze aki aláírta ezeket, hogy vigyék be az őrültekházába. Nyílván nem játszottak össze.

2016. márc. 3. 22:49
 106/187 anonim ***** válasza:
12%

De ez így olyan mint a drog. Jó volt akkor és azóta sosem. És nem is remélhetek sokat. Nem lesz szerencsém még egyszer (extrém szerencsehiányom van) De azóta vágyom valami ilyesmire és minél reménytelenebb annál genyábbá válok.

Ez az "minél inkább rendet akarok a fejemben annál inkább nem lesz az" paradoxon jóbarátja.

2016. márc. 3. 22:52
 107/187 ~OnLány~ ***** válasza:
88%

De ez olyan értelmetlen.

Mindketten dolgoztok,felezitek a rezsit,a számlákat.Mindent.

Akkor mégis min vagytok kiakadva?

Istenem,ha nem akarsz,akkor nem veszel a lánynak semmit.

Ilyen egyszerű. De jó,csak nullázzatok le!

Én is lepontozok mindenkit,nem érdekeltek :D

2016. márc. 3. 22:53
 108/187 anonim ***** válasza:
32%

De még Kertész Imre is írt hasonlót a regényében... Gyurka nevelőanyja olyan szépen meglépett a vagyonátmentő pacákkal, csak úgy recsegett. Megvan a pénz? Hát akkor viszlát barom és irány el.

És nem mentség, hogy a férfi koncentrációs táborban volt.

2016. márc. 3. 22:53
 109/187 anonim ***** válasza:
27%

Én nem rakok minden nőt, mert tény, hogy ismerek értelmes, kulturált, művelt, kedves nőket is.

De nem a 20-as korosztályban, sőt még a 30-asban sem. Inkább 40 vagy felettiek az ilyenek. Viszont 50 körül megint megmarhulnak sokan, és akkortájt forgatják ki a pasikat a vagyonukból pusztán csak azzal is, hogy a Maris barátnéméknak ilyen Bramac tetőcserepük van, a Juliék Antalyaban voltak nyaralni, mi is menjünk Józska, a Zsófiék most vettek LED 150-es tv-t, apa vegyünk mi is. :D Vagy vannak, akik tényleg kiforgatják a férjeiket, és mehetnek az utcára, mert 55-60 éves férfi már hova kell munkaerőnek?

2016. márc. 3. 22:54
 110/187 anonim ***** válasza:
17%

Téged MÉG nem pontoztalak le, csak a 76%-ost. De ő egyértelműen hazudik sok dologban.

2016. márc. 3. 22:54
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!