Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ilyen nehéz kibírni, hogy ne írjak rá valakire, akire szeretnék?
Figyelt kérdés
Nem lehet, mert sokszor én keresem így is. :/2016. márc. 2. 20:51
11/18 anonim válasza:
Ex mindenkinek nehez....en ket eve rairtam amire meg nem valaszolt, szal azota nem jelentkeztem pedig nagyon szeretnem ha beszelne velem:-)
12/18 A kérdező kommentje:
Egy hete beszéltünk utoljára.
2016. márc. 2. 21:10
13/18 anonim válasza:
Az jó régen volt,nyugodtan ráírhatnál.Egy hét után már nem számít ki kezdeményezett legutóbb.:)
14/18 anonim válasza:
Én tuti nem írnék rá. Ha egyszer vagy kétszer írtál neki, az rendben van, de gondolom vette a srác, hogy mi a helyzet, hacsak nem mindig valami ürüggyel kerested meg. Ezek után ha nem ír, az azért van, mert ő nem akar semmit.
15/18 anonim válasza:
Úgy látszik, ma ettől elég sokan szenvedünk!
16/18 anonim válasza:
Az egész akkor cifra amikor egymásra várnak. Amikor mindketten valamiért ugy gondolják, hogy majd megesz a fene hogy írjak, de nem írok nehogy zaklassam, sok legyek.
Én is igy érzem magam egyébbként.
Előfordult már hogy rám írt.
(régen órakat beszélgettünk)
De ha én irok, pár szavas a válasz és dolga van.
Ettől függetlenül. Szerintem ha ki akarsz irni magadbol valamit írj neki nyugodtan!
17/18 anonim válasza:
Aha,rá ne írj. Én is írkáltam egy srácra,kerestema társaságát,mert azt hittem fél tőlem vagy egyebek,mert amúgy kedves volt. Leégetett az egész munkahelyemen,hogy bele vagyok esve. Gondolom élvezte,hogy valakinek tetszik.Ennyit erről..
18/18 anonim válasza:
Én is lány vagyok és gyakorlatilag mindig én írok rá és képzeld el hogy nem SZÁNALMAS...nincs abban semmi, hogy te írsz rá és nem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!