Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg gyakorlatilag minden nővel lefeküdnének, ha tehetnék?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 19:50
11/13 anonim válasza:
Nem nagyon nem! Aki tetszik azok kozul se mindel! Nem olyan vagyok mint eggyes ferfitarsaim hogy azzal is lefekszik akin mar szinte mindenki at ment en az ilyen noktol hanyni tudnek akar bejonnek akar nem.
12/13 anonim válasza:
Nem! Attól hogy vki szép még nem lesz automatikusan érzelem is! Emiatt a páromnak alig volt szexuális kapcsolata előttem, ami volt az sokáig tartott. De én ennek örülök mert nekem se ment az egyéjszakás dolog.
13/13 Titusztitusz válasza:
A "pasik" valszeg nem, de a "FÉRFIAK" alighanem igen...Legfeljebb csak a már nagyon ronda nők maradnának esetleg ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!