Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem ismerik a matekot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem ismerik a matekot?

Figyelt kérdés
Nagyon sok nő vár a csodára, hogy a pasi helyes, okos, sportos, izmos stb. legyen. Nem gondolja ez a sok nő hogy matematikailag sem működik az hogy minden olyan nő aki ilyen pasira vágyik az találjon is ilyen pasit. Statisztikailag, matematikailag nem fog jutni minden eszkimóra fóka. De a nők várnak várnak, várják a csodát. De meddig?
2016. márc. 1. 09:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl általános a kérdés.

De akik így vannak, azok biztos úgy vannak vele, hogy: nem kell, hogy minden eszkimóra jusson fóka, elég ha nekem jut. :)

Nyilván látnak rá esélyt, hogy ők jobbak, mint a nők többsége, így előbb-utóbb rájuk is rátalál a "nagy ő".

2016. márc. 1. 09:16
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Normális nő nem úgy gondolkodik, hogy "értelmes, jó külsejű pasiból úgyis kevés van, így inkább nem is keresek, mert statisztikailag úgysem fogok találni".

Normális nő nem reménykedik, hanem keres.

Az eszkimóknál meg úgy működik, hogy aki keres fókát, az talál.Amelyik meg nem indul keresni, mert úgy gondolja hogy matematikailag neki már úgysem jut, az éhenhal.

2016. márc. 1. 09:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Általában azzal is kiegyeznek a csajok, ha a felsorolásodból az egyik megvan...
2016. márc. 1. 09:21
 4/22 anonim ***** válasza:

Sose kellett várnom a csodát, mert megkaptam amit szerettem volna.

Én nem nagyon szoktam látni a női hisztit, hogy nem talál kellően helyes pasit magának..lehet, hogy nekik is összejön az amit szeretnétek.

2016. márc. 1. 09:22
 5/22 anonim ***** válasza:

Egyébként #1-nek nagyon igaza van. Én nagy ívből letojom, hogy másnak "jut-e" vagy sem. Nekem jut, csak ez a lényeg. :)

És nyilván a legtöbben így vannak ezzel.

2016. márc. 1. 09:24
 6/22 A kérdező kommentje:
De minden nőnek összejöhet? Akkor ezek szerint ilyen sok pasi van, ilyen sok fóka lenne?
2016. márc. 1. 09:24
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A te fajtád meg abba nem gondol bele, hogy valójában amit leírtál, az úgy hülyeség, ahogy van.

Nem erre vár a legtöbb nő, hanem olyan férfira, aki megmozgat benne valamit. A kémia kell, hiába hiszi azt sok pasi, hogy ez egy ócska kifogás. Ha számomra valaki teljesen semleges, azzal nem tudok mit kezdeni, ha lehazudja... oh bocs lehozza a csillagokat az égről, akkor sem.

Ha valaki megfog (és az nem az izmoktól, meg hasonlóktól függ), abból lesz valami. De üresen akkor sem megy, ha ezt sokan nem fogják fel, akkor sem...

2016. márc. 1. 09:25
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Matematikailag, statisztikailag... Na, ezt csak akkor jelentheted ki ilyen határozottan, ha pontos matematikai, statisztikai adataid vannak arról, hogy a.) hány nő vár a csodára, helyes, okos, sportos, izmos pasira, és b.) hány csoda van, azaz hány izmos, okos, helyes, sportos pasi van a piacon. A pontos adatok nélkül az egész nem több, mint spekuláció, vagy sima vagdalkozás.
2016. márc. 1. 09:30
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen sok a fóka.. Lehet, hogy mégsem akarja mindenki a címlapfiúkat..
2016. márc. 1. 09:39
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, statisztikailag hány nőnek nem jut normális pasi. Nagyon sokan beérik valami hulladékkal is, ha ez vigasztal. Én találtam pont olyat, amilyet szerettem volna.
2016. márc. 1. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!