Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nincs barátnőm" depresszióból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nincs barátnőm" depresszióból hogyan lehet felállni?

Figyelt kérdés

22 évesen teljesen nyomoréknak és szerencsétlennek tartom magam, amiért nincsen barátnőm, és tulajdonképpen nem is volt.

Úgy érzem, hogy még egy lánynak sem tetszettem.

Esélyt se ad senki. Pedig egyetemista vagyok, nem drogozok, nincsenek függőségeim és ilyesmi. Elvileg nem vagyok sem értelmi, sem testi fogyatékos.

A környezetemben vagy ha csak kimegyek az utcára látom, rengeteg ember párkapcsolatban él a korosztályomból. Vagy már 14-16 évesen is bőven.

Sokan annak, akik komolya kapcsolatban élnek több éve, gondolom a legtöbb ezekből tartós is lesz.

Már teljesen rágörcsöltem erre a dologra, jókedvem nem is emlékszem mikor volt utoljára, de szerintem több, mint 2 éve annak is. Nincs kedvem egyedül megdögleni...

Miben bízhatok? Másnak sikerült ennyi idő után barátnőt találnia? Teljesen reménytelennek érzem.

2016. febr. 26. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem már biztos késő változtatni 27 éves

Létemre.Neked még van esélyed.

2016. febr. 26. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen. Azt ajánlom, hogy kösd le magad valamivel addig, amíg nincs barátnőd. Sokat segít, ha nem agyalsz folyamatosan a hiányán, tanulj meg egyedül is ellenni. Olvass sokat, utazgass.

11: 27 évesen sem késő változtatni. 29 vagyok, és még nekem sem volt soha még randim sem. De nem adom fel, hétvégére most amúgy is beterveztem egy hétvégi kiruccanást :) Lépj ki a komfortzónádból :)

2016. febr. 26. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:
kérd meg #10-est, h segítsen csiszolni a dumádat. :) hátha egy rendes, segítőkész csajszi éppen. :)
2016. márc. 26. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért kell hogy legyen?
2016. márc. 26. 12:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Azért, mert nagyon rosszul érzem magam emiatt, hogy én míg tanulok, tisztességesen élek és próbálok normális maradni, addig minden gyökérnek van barátnője, akik soha semmit nem tettek azért, hogy felnézzen rájuk bárki is, de mégis ők a menők.

A másik, mert szeretnék egy lány, akivel el lehet menni péntek esténként ide-oda, és meg akarom tapasztalni, hogy milyen érzés is ez, amikor az ember egy lánnyal együtt van.

2016. márc. 26. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Van kedved ismerkedni? 22L

2016. márc. 27. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!