Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt esetleg hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt esetleg hasonló kinézetű srácok?

Figyelt kérdés

Szerintem 10/10-es a pasi.

https://www.youtube.com/watch?v=5sGOwFVUU0I

2016. febr. 25. 23:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
48%
Méghogy nem felszínesek a nők...
2016. febr. 26. 02:47
 22/37 Estienne ***** válasza:
Ha nekik is egy feje, két keze, két lába és 23 ujja van akkor én eléggé hasonlítok rá :D
2016. febr. 26. 06:54
 23/37 anonim ***** válasza:
A nőknek a belső értékek a fontosak, de azért nézzen is ki valahogy. Hát az a valahogy valami ilyesmi. Egy fokkal legyen szebb az ördögnél. Attól függ, hogy az az ördög hogy néz ki számukra. Szerintem ezeket a pasikat képzelik el ördögnek, csak szarvakkal. Az egy fokkal jobb az amikor nincsenek szarvaik. Mindegy, had keresgéljenek tovább.
2016. febr. 26. 09:33
 24/37 anonim ***** válasza:

Annyira álszentek vagyok srácok. Persze, hogy tetszenek a nőknek a jóképű férfiak. Ahogy a férfiaknak is a szép nők. Belinkelek egy csajt, szerintem egy férfi se mondaná hogy nem kellene neki, pedig fogalmatok sincs, hogy milyen a személyisége...

[link]

2016. febr. 26. 11:16
 25/37 anonim ***** válasza:
Idióta feje van, de megsäoptatnám. Én ez megmondom. De a nőktől nem ez szokott jönni hanem az, hogy a belsője számít. De valójában a külső az nekik is lényeges, ha nem a leglényegesebb.
2016. febr. 26. 14:21
 26/37 anonim ***** válasza:
#24 Engem igen is nagyon érdekelne a személyisége. Ha nem lehet vele két értelmes mondatot váltani akkor nem kellene. Nekem akinek alacsony és ocsmány külső jutott, sokkal jobban megbecsülöm a belső értékeket. Megjegyzem ezek nagyon ritka értékek a nők esetében. Legalább is velem szemben.
2016. febr. 26. 19:12
 27/37 anonim ***** válasza:
[link] Inkább ő az ideál nekem. :D 22/F
2016. febr. 26. 19:24
 28/37 anonim ***** válasza:
[link] Vagy ő (Hande Kaptan). Lehet ismeritek is a szulejmán című sorozatból Karmina névvel szerepelt benne. :D Ha ilyen nőm lenne én már nem kérnék mást az élettől. :/
2016. febr. 26. 19:27
 29/37 A kérdező kommentje:
Látjátok, ti is ugyanúgy odavagytok bizonyos nőkért, nem kell az álszent baromság. :D
2016. febr. 26. 19:31
 30/37 anonim ***** válasza:
Én egy szóval nem említettem, hogy nem számít a külsőség. Szerintem mindenkinek számít, az viszont már más kérdés, hogy mi jut ugye...
2016. febr. 26. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!