Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozatlan férfit hogy tudnék meggyőzni, hogy probáljuk meg együtt?
27F, 25L.
Az első barátnője megcsalta, azóta több éve nem volt komoly kapcsolata. Sokat dolgozik, ritkán jár bulizni, nem az a "virágról virágra szálló" tipus. Zárkózott.
Azt mondja, hogy tetszel neki, tényleg? Azannya! Hát ez aztán tényleg sokat jelent, nem lehet, hogy szimplán ezt hazudja a kedvedért? Egyrészről, másrészről a tetszés nem egyenlő azzal, hogy valakivel párkapcsolatot is akarunk. Az elefánt nagyon szép állat, de inkább tartok kutyát!
Emlékszem még középsulis voltam, mikor egy lány, akit gyakran nézegettem arról nyafogott a barátnőinek, hogyha egyszer tetszik nekem, akkor miért nem megyek oda hozzá? Hát pont ezért! A tetszés nem jelenti azt, hogy párkapcsolatot akarunk valakitől.
Minek akarsz egy lelki sérült, munkamániás emberrel összejönni, aki ráadásul szórakozni se jár?
Eleve baj, ha már meg kell győzni.
"Eleve baj, ha már meg kell győzni."
így igaz !
Az a baj, hogy hiába "győzöd meg", később akkor is elő fognak jönni a frusztrációi, mert itt bizony komoly önbizalomhiányról van szó!
Amúgy meg mindenki abban szenved, amiben akar. Ha ennek a férfinek is jobb balf.szként élni, akkor lelke rajta...
Nagyon jókat írt mindenki, de a lényeg az első 2 válasz szerintem. Tök fölösleges. Ha igazán akarna, már veled lenne. Még ha rá is tudnád erőltetni magad, az ideig-óráig tartana, ő pedig keresné közben azt, akit tényleg akar. Vagy lenne egy szerencsétlen kapcsolatotok, ahol esetleg rövid idő után már szex sem lenne, mivel soha nem vonzódott hozzád annyira.
Kell ez neked? Hogy utána meg azt kérdezgesd, hogy miért nincs köztetek nemi kapcsolat?
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Nyilván azért dolgozik sokat, mert inkább ezzel tölti az idejét, mint hogy otthon üljön egyedül.
Egyébként pedig nem lehet, hogy pont te hiányzol neki, hogy egyenesbe jöjjön? Tudom, az empatikusság ma már a nőknél sem általános erény, de próbáld meg az ő helyzetébe képzelni magát. Nem biztos, hogy nincs igénye társaságra, talán csak olyan nevelést kapott, ami miatt ilyen lett a természete. Ez nem szimplán akarat-dolog.
előző!
nem érted, hogy a kérdező nem kell neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!