Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt férfiak úgy, mint én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt férfiak úgy, mint én?

Figyelt kérdés
Tehát nem akarsz energiát, időt, pénzt feccölni a nőkbe és volt néhány csalódás, ami teljesen elvette a kedvedet. Ha esetleg voltál ebben a cipőben, mi hozott áttörést és visszatérést?
2016. febr. 25. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem épp arra lenne szükségem, hogy időd és energiát a lányokra, mert nem csajozok. Amit próbálkozok, az meg max. hülyeség.
2016. febr. 25. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
hasonlóan vagyok, de nem csalódás miatt. egyszerűen csak van jobb helye is annak a pénznek, időnek és energiának.
2016. febr. 25. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Hosszú, éveken át tartó egyedüllét, munkába, hobbiba, baráti kapcsolatba temetkezés. Hátráltató tulajdonságom, hogy nehezen felejtek. Amíg más kandúr napok alatt túlteszi magát egy rongyon, addig nekem évekre van szükség. Az igazi áttörést a teljes felejtés hozta. Nem akarok újra szerelmes lenni, mert a szakítás utáni évek számomra egy igen hosszú tortúrával egyenlőek.
2016. febr. 25. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Ipkisz Lábhoz hasonlóan. Munka + sport + barátok.

És az a helyzet, hogy nem is sajnálom. Tudom, hogy a magamfajtának milyen kapcsolat és milyen nővel jutna.

Utasítottam már vissza egyedülálló munkanélküli anyukát... érdekes módon, az pont észrevett engem.

De azért telefosott tányérból nem eszek, bármennyire is éhes vagyok.

2016. febr. 25. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
elobb etetek meg egy csigat mint hogy nore koltsek amilyenek mostanab
2016. febr. 25. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

"nem akarsz energiát, időt, pénzt feccölni a nőkbe"

Eddig stimmel!

"volt néhány csalódás, ami teljesen elvette a kedvedet."

Se csalódásom, se barátnőm nem volt soha, ezen nem is akarok változtatni, amíg nem leszek rákényszerülve. Szóval se áttörést se visszatérést bár nálam erről nem lehet beszélni, nem akarok.

2016. febr. 25. 21:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Teljesen elveszitek az ember kedvét, komolyan. Pozitív dolgokat vártam, erre mindenki teljesen negatív. Értem, hogy minden nő szemétláda, de vannak kivételek szerintem, csak jól kell válogatni. Én is így vagyok egyébként, én is tudom, hogy nekem milyen nő jutna, amiből természetesen nem kérek, így inkább megpróbálok mindent megtenni, hogy elérhessem az igazi nőket. Ti hogy vagytok ezzel? Próbáltok tenni valamit azért, hogy másképp legyen?
2016. febr. 27. 10:48
 8/8 anonim ***** válasza:

kettes vagyok

akkor mégsem hasonló a helyzetünk. nekem szokott lenni lehetőségem teljesen vállalható nőkkel összejönni, de mindig kihagytam eddig a lehetőséget.

2016. febr. 27. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!