Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Külső függvénye lenne a vonzódás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külső függvénye lenne a vonzódás?

Figyelt kérdés

Jó külsejű lányok csak a jó pasikhoz tudnak vonzódni. Az átlagos vagy az alatti lányok meg a hozzá hasonlókhoz?

Ezt csak mondom mert általában ilyen párokat látok olyat hogy jó csaj átlagos vagy az alatti pasival szinte nem látok.

Ezért gondolom az emberek külseje és a vonzódás között van összefüggés

2016. febr. 24. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincsen.
2016. febr. 24. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Minden nő/lány a jó külsejű férfiakhoz tud csak igazán vonzódni, akik lehetőleg szerint még rendes egzisztenciával is rendelkeznek.

Nincs összefüggés a nők külseje és az elvárásaik között, csak aközött amit meg is kapnak.

2016. febr. 24. 17:04
 3/12 A kérdező kommentje:
2. De csomó átlagos nőt látok rosszabb külsejű pasival. Akkor ezekszerint ilyenkor nincs ló szamár is jó effektus miatt vannak ezek a nők ezen férfiakkal
2016. febr. 24. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:

Minden (értsd: kicsi bolygónkon mind a 3,5milliárd) férfi/fiú a jó külsejű nőkhöz tud csak igazán vonzódni, akik lehetőleg szerint még rendes egzisztenciával is rendelkeznek.

Nincs összefüggés a férfiak külseje és az elvárásaik között, csak aközött amit meg is kapnak.

2016. febr. 24. 17:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Átlagos picivel az alatti vagyok akkor az eddigi barátnőim azért voltak velem mert nem jutott jobb nekik?
2016. febr. 24. 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Tiniként lehet, hogy így van. Nekem olyan kell, akivel kívül-belül megfelelünk egymásnak, jó köztünk az összhang, hasonló ritmusban élünk és hasonlók a terveink a jövőre nézve. Pl. nem tudnám magam elképzelni olyan mellett, aki állandóan otthon ül, nem lehet kimozdítani, csak munkába meg vásárolni jár el, dohányzik, utálja az állatokat, politikai, vallási vagy bármi más tekintetben szélsőséges elveket vall, lekezelő másokkal, lenézi a nőket, alkoholista, vagy bármi másnak a függője, nem akar leválni a szüleiről...
2016. febr. 24. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Pontosan. Nem akarlak megbántani, de így van, ahogy mondod. Igazából nagyon szerencsés vagy, nekem sosem jutott nő. Bár én már határozottan ronda és alacsony vagyok.
2016. febr. 24. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Nagyon leegyszerűsítve: igen. Valamennyire befolyásolják egyéb tényezők is, de nagy általánosságban igaz az, hogy a külső megfog. Tudom, hogy ez hátrányosan érinti azokat az embereket, akiknek olyan a külsejük, hogy soha sem fogják felkelteni az ellentétes nem érdeklődését. Többek között én is emiatt szívok.
2016. febr. 24. 17:26
 9/12 A kérdező kommentje:
8. Akkor lehet soha nem lesz barátnő egy ilyen embernek olyan aki szívből őt fogja szeretni
2016. febr. 24. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:
9: A mondandómban már azt is megkérdőjelezem, hogy egyáltalán lesz-e egy ilyen embernek valaha barátnője. Maga a külső tekintetében jelen lévő hátrány szinte determinálja az embert arra, hogy magányos maradjon egész életében. Legalábbis a tapasztalataim ezt mutatják. 29 évesen még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek legalább egy kicsit bejöttem volna, így nem is volt még randim sem.
2016. febr. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!