Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha nem jön össze?

Figyelt kérdés
Félek, hogy nekem már nem lesz társam, családom. Időnként rám jön a para és persze az egyedüllét már nyomaszt. Tudom, hogy nincs reális okom félni, mert nincs gond a külsőmmel, se velem, csak hát már harminchoz közel mégis egyre nehezebb. Az ismerkedés sosem volt számomra könnyű, valahogy hiányzik belőlem a versenyszellem, a kezdeményezőkészség, még szemezni sem szoktam, sőt szórakozni is ritkán járok el. A korábbi párkapcsolataim sem voltak zökkenőmentesek, mégis hiányzik, hogy valaki szeressen és én is szerethessek. Nő vagyok.
2016. febr. 24. 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanebben a cipőben járok. Azzal a különbséggel, hogy úgy érzem, én már sutba dobhatom az álmaim, mert mostanra már a második gyerekem szerettem volna várni, erre még férjem sincs.

El kell fogadni a helyzetet, és arra figyelni, ami megadatott, mert a félelmek hosszú távon rossz döntésekbe is belevihetnek. Én trenírozom magam arra, hogy nem lesz tragédia így sem, s addig is dolgozom rajta, hogy mire eljön a szerencsém, minél ideálisabb helyzetben találjon (anyagilag, felkészültségileg, stb.).

2016. febr. 24. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

De rossz neked. Én 34 éves ocsmány pacák vagyok, aki konkrétan erre van ítélve. Párkapcsolatban sosem volt részem, mert nem csak ronda, de alacsony is vagyok és sajnos az elmúlt évek bebizonyították, hogy ezek bizony kizáró tényezők a nőknél.

Ezzel szemben, te csak simán zárkózottabb alkat vagy, ami nem olyan dolog, amin ne lehetne változtatni. Rengeteg férfi van aki pont ilyen nőre vágyik mint te, tény hogy ha a kommunikáció (bármilyen formája) ekkora gondot okoz neked akkor nehéz lesz. De mint mondtam, ezen azért lehet változtatni...

Próbálj olyan emberekkel ismerkedni akikkel szemben nincsenek elvárásaid semmilyen szinten, aztán figyeld meg mi játszódik le benned. A tanultakat felhasználhatod éles helyzetben.

Tudom, tudom; jó fej vagyok, hogy segítettem.

2016. febr. 24. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Nekem se megy könnyen az ismerkedés, de azért próbálkozok, túl sok veszteni valóm nincs, legalább levonhatom a tanulságot, és fejlődhetek, ha valakivel nem jön össze. Kicsit mozdulni kell a cél elérése érdekében, ha komolyan gondolja valaki. Én eddig még a kapcsolatig sem jutottam el, de talán majd egyszer az is meglesz :)

26/F

2016. febr. 24. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Majd lesz valami :)
2016. febr. 24. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Na, megjelent a sok önigazoló egyén, aki azt tanácsolja, hogy neki még sz..rabb a helyzete mint a tiéd, és törődj bele stb..

Felejtsd el az ilyen és ehhez hasonlóakat.

Ne törődj bele ebbe a helyzetbe, hanem változtass. Járj el szórakozni. Fiatal vagy még, de ha csak a sült galambot várod, hogy semmi tett nélkül a szádba repüljön, akkor vénlány leszel. Belefektetett energia nélkül nincs jutalom. Ha csak a kifogásokat keresed, hogy miért nem lehet, pl., mert már harminchoz közeli vagy, nem jársz el szórakozni..stb. akkor nem is lesz senkid.

Ha tudod, hogy mik a hibáid, akkor javítsd ki őket, változtass a helyzeten.

Most szeretnél pasit, vagy nem? Picsogni akarsz, vagy szerelmes szeretnél lenni?

Mit teszel meg a saját boldogságod érdekében? Ha te nem teszel meg semmit, akkor hogy képzeled, hogy majd más meg teszi helyetted?

2016. febr. 24. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:

+1 az 5-öshöz.

Ha feladod, elkönyveled, hogy nem megy, elzárkózol tőle, akkor meg sem adod a lehetőséget magadnak. Könnyebb, mert nem kell próbálkozni, izgulni, nem érnek csalódások, kudarcok.

Viszont ha sikerül átlépned az elkeseredettségen, és arra koncentrálsz, hogy tanulj, fejlődj, megnyílj, akkor megadod az esélyt magadnak.

Ez nem azt jelenti, hogy automatikusan kijár majd neked egy kapcsolat. Azt sem jelenti, hogy a külső nem számít. Ez csak azt jelenti, hogy a hozzáállás nagyon sokat számít.

2016. febr. 24. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
nekem akkor se kell nő ha önként jelentkezne valaki, mivel feladtam :)
2016. febr. 24. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem pont így van esélyed, hogy nem görcsölsz ezen.

Semmilyen párkapcsolat nem zökkenőmentes..

2016. febr. 26. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
abba mi a 0% hogy feladok valamit?
2016. febr. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!