Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés egy multi cégen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés egy multi cégen belül. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

29 vagyok, és egy hatalmas multinál dolgozom. Munkám jellegéből fakadóan folyamatosan az íróasztalomnál ülök, keveset kell kontaktolnom magyar alkalmazottakkal. Viszont mint minden cégnél, itt is rengeteg a gyakornok lány, akik közül van egy, aki nem feltétlen egy bombázó, de valamiért eszméletlenül megragadó, és folyamatosan azon töröm a fejem, hogy hogyan közelítsem meg.

A problémák, amikre egyelőre nincs megoldásom, és ötletem:

A lány alapvetően egy másik épületben dolgozik, ahol nekem normális körülmények között semmi keresni valóm. Tehát csak úgy munkából kifolyólag teljesen esélytelen, hogy arra járjak.

3-an ülnek egy irodában, tehát az kilőve, hogy "véletlen arra járok", és bemegyek hozzá az irodába beszélgetni. Tök ismeretlenül egyáltalán nincs kedvem 2 másik lány előtt udvarolni egy harmadiknak.

Ebédlőben ugyan szinte minden nap látom, de oda is folyamatosan egy halom gyakornokkal jár, teljesen lehetetlen odamenni ismerkedni.

Mit javasoltok, hogy érdemes közeledni egy ilyen helyzetben? Tisztában vagyok vele, hogy teljesen nem lehet, de szeretném elkerülni a fölösleges pletykás helyzeteket.

Lányok, számotokra mi az elfogadható ilyen körülmények között? Hogy veszitek jó néven, ha a srác ismerkedni próbál? Vagy mi az, amit nagyon nem kéne tennem?

Minden jöhet, ami eszetekbe jut.

A lány egyáltalán nem mutat jelet érdeklődésre irányomba, nem veszem észre hogy különösebben keresné velem a szemkontaktust az ebédlőben, stb. Azt tudom, hogy van pasija, de kicsit se veled se nélküled kapcsolat, így gondoltam megérhet egy próbát.

2016. febr. 22. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálam az lenne a legpozitívabb, ha az ebédlőben odajönnél, hogy ebéd után szeretnél meghívni egy kávéra.

29N

2016. febr. 22. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Többezer fős cégnél dolgozok, nálunk a gyakornok lányt Facebookon hívták el egy kávéra ebéd után. Mi barátok vagyunk, ezért mesélte el, amúgy nem lett belőle pletyka sem semmi. Szerintem ez nem ciki. Gondolom a nevét úgyis tudod.
2016. febr. 22. 14:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Második hozzászólónak:

Természetesen tudom a nevét, de nyilván "nyomoznom" kellett érte. Akkor már írhatnék neki belső levelezésen is, de ez nekem elég "creepy" kategória, bár kétség kívül a legkényelmesebb, és legbiztonságosabb.

Az első hozzászólónak:

Fontolóra veszem ezt a lehetőséget :P

2016. febr. 22. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Én "nem örülnék" belső levélnek, azt gondolnám, hogy fantáziátlan és lusta vagy. Gyakorlatilag egy munkahelyen dolgozunk, ne ilyen sémás, unalmas megoldással akarj megfogni. :)

2016. febr. 22. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A nyomozás kicsengése mindig attól függ, hogy tetszel-e neki, illetve hogy amúgy emberileg mennyire normális a lány.

Ha tetszel neki, akkor "milyen kitartó, milyen aranyos, hogy ennyit szenvedett, mire megtalált", ha meg nem, akkor jön a "creepy stalker!" :D

Pl volt még sokkal régebben, hogy beszélgettem pár percet egy ismeretlen lánnyal, akiről ez idő alatt kiderült, hogy melyik iskolába jár és milyen tanrendű osztályba. De se név, se semmi más, mert hirtelen kellett elmennem, és nem kérdeztem meg sajnos.

Na én ennyiből is megtaláltam aztán közösségi oldalon, hát képzelheted, hogy meglepődött :D Végül bár nem jöttünk össze, de pozitívan zárult az egész, én azóta másik városban élek, de még most is tartjuk a kapcsolatot, nagyon ritkán talákozunk is. Mondta, hogy eleinte kicsit ijesztő volt a dolog, de utána az első "sokk" után úgy volt vele, hogy ha már így feltaláltam magam, akkor ad egy esélyt :)

2016. febr. 22. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebédnél kérdezd meg leülhetsz-e :D vagy mikor sorbanálltok,állj mögé és tegyél valami megjegyzést,indíts témát a kajáról,bármi...
2016. febr. 22. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

vagy reggel/munka után nem tudsz 'véletlenül' összefutni vele? esetleg járj át a másik épületbe nyomtatni :) (nálunk néhány kapcsolat a nyomtatóknál kezdődött :) )

mondjuk tényleg a fb a legegyszerűbb :)

2016. febr. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!